Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Pozostało jeszcze:

3
DNI

do zakończenia rozliczeń podatkowych w Norwegii

Rozlicz podatek

nagie plaże w Rogaland - Norwegia

15 Postów
monika mizik
(monika40)
Wiking
Witam ponownie.Wczoraj założyłam post i pytalam o plaże naturystów w Rogaland,niestety od nikogo nie uzyskalam odp.oraz mój post zniknął nie wiem dlaczego czy ktoś mógłby mi to wyjaśnić?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
tu masz plaze
www.naturistnet.org//main.php?page_id=616

campingi sa lepsze
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
monika mizik
(monika40)
Wiking
Ok.dzieki a może jest ktoś chętny na wspólne opalanie? pod warunkie że zna takie miejsca
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
a czy opalanie ma być połączone z seksem?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
463 Posty
Przemysław xxx
(Przemko)
Wyjadacz
jasta102 napisał:
a czy opalanie ma być połączone z seksem?

Tak jasta,a jak ty myslisz,he pieknej damy bedzie pilnowac trzech przystojnych muzynow Pasuje ci?????? tylko oni wchodza w twoje oczekiwania
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
monika mizik
(monika40)
Wiking
Czy wy umiecie czytać?pisałam wyrażnie cytuję,,,,Witam ponownie.Wczoraj założyłam post i pytalam o plaże naturystów w Rogaland,niestety od nikogo nie uzyskalam odp.oraz mój post zniknął nie wiem dlaczego czy ktoś mógłby mi to wyjaśnić? i dalej,,,a może jest ktoś chętny na wspólne opalanie? pod warunkie że zna takie miejsca czy wspominalam tu coś o sexie? darujcie sobie jeśli nie macie nic do powiedzenia to proszę nie piszcie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów

(kow@lski)
Wiking
monika40 napisał:
Witam ponownie.Wczoraj założyłam post i pytalam o plaże naturystów w Rogaland,niestety od nikogo nie uzyskalam odp.oraz mój post zniknął nie wiem dlaczego czy ktoś mógłby mi to wyjaśnić?

Cały wątek zniknął. Musiała być jakaś zadyma i to poważna, bo na MN rzadko się wycina...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
monika40 napisał:
Czy wy umiecie czytać?pisałam wyrażnie cytuję,,,,Witam ponownie.Wczoraj założyłam post i pytalam o plaże naturystów w Rogaland,niestety od nikogo nie uzyskalam odp.oraz mój post zniknął nie wiem dlaczego czy ktoś mógłby mi to wyjaśnić? i dalej,,,a może jest ktoś chętny na wspólne opalanie? pod warunkie że zna takie miejsca czy wspominalam tu coś o sexie? darujcie sobie jeśli nie macie nic do powiedzenia to proszę nie piszcie
to co podala patim, ja wrzucilem wczoraj.... mialas wczoraj odpowiedz na pierwszej stronie...
a podziekowania mozesz skladac zyzakowi.... co to za ignorant?? to naczelny frajer tego forum i kierowca zajezdzonej calibry po wiejskim tuningu.. krzyczy wyzywa i probuje byc fajny a nikomu nawet nie chce sie go osikac... to dzieki jego postom zniknal Twoj watek

czy jeszcze masz jakies pytania?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
monika40 napisał:
a mówią, że skleroza to od jedzenia mięsa, a ona od lizania mięsa

monika40 napisał:
Super sprawa,chętnie też nawiążę kontakt ze swingersami w Norwegi,jestem tu od nie dawna w polsce bawiliśmy się z mężem w takie układy
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
monika mizik
(monika40)
Wiking
A co temu zyzakowi do tego?Jeśli chodzi o pytania to nadal aktuakne o plaże naturystów w Rogaland
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok