Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Pozostało jeszcze:

2
DNI

do zakończenia rozliczeń podatkowych w Norwegii

Rozlicz podatek

HAUGESUND PRACA NA FARMIE.. - Norwegia

43 Posty
DOMINIK xtc
(V6CLIO)
Nowicjusz
witam serdecznie gdybym mogl zapytac, a bardzo chce -bede mial mozliwosc uzyskania pracy na farmie w rogaland komunie pomoze mi w tym norweg zaprzyjazniony tak sie zapowiada, czy bylby uprzejmy ktos mi napisac pomoc na co zwracac uwage o czym myslec jak sie zachowac do tej pracy(moze to glupie pytania sa ale nigdy nie pracowalem wczesniej na farmie tymbardziej w norwegi)dlatego prosze o jakies rady co i jak..
z gory wielkie dzieki jesli ktos zechce to przeczytac i napisac cos w temacie
szacunek
pozdrawiam!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
771 Postów
Iza _
(yzia)
Wyjadacz
no wiesz daja Ci widly czy co tam potrzebne i stroj ochronny tez. a jak pracujesz tak jak sie normalnie pracuje w Polsce to bedziesz dla nich za szybki ogolnie luzik
z ktorej strony Haugesund bedziesz?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:9  
Odpowiedz   Cytuj
43 Posty
DOMINIK xtc
(V6CLIO)
Nowicjusz
dzieki za odp bede od strony olen jakos nie wiem dokladnie w trakcie zalatwiania jestem.. 40 krow podobno tam jest i dogladac je mam hehe mowisz spokojnie pracowac?no tak..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
771 Postów
Iza _
(yzia)
Wyjadacz
noo
wszystko Ci pokażą. pracowałam w tamtej (mniej więcej) okolicy na różnych farmach przez ponad rok i nie miałam żadnych problemów.nawet bez znajomości norweskiego było ok.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty

(oliwka1991)
Wiking
Hej wszystkim w jaki sposób załatwialiście sobie tę pracę na farmie w Norwegii ?? wszędzie w internecie pełno oszustów, dlatego bała bym się w sumie wyjechać tak kompletnie w ciemno ;/ może mogli byście mi polecić jakiś konkretny namiar, sprawdzoną farmę ? była bym na prawdę zainteresowana wyjazdem, ale niestety bez znajomości ciężko to wygląda będę wdzięczna za jakąkolwiek odpowiedź, pozdrawiam serdecznie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
771 Postów
Iza _
(yzia)
Wyjadacz
własnoręcznie już z norwegii i nie było tak łatwo. ale jest finn.no i nav.no i tam są ogłoszenia. trzeba zadzwonić, napisać i się dowiedzieć
Zgłoś wpis
Oceń wpis:10  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok