Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Pozostało jeszcze:

5
DNI

do zakończenia rozliczeń podatkowych w Norwegii

Rozlicz podatek

reklama | kup tutaj »
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
A ja sie kolezance factorytce wcale nie dziwie.
Co rusz wpada ktos na forum i rzada natychmiastowej odpowiedzi na swoje pytania. I zeby to byly jeszcze jakies nietypowe pytania. Ale nie - to sa pytania, ktore sa maglowane na forum na okraglo, co rowniez powoduje, ze odpowiedzi na nich jest cala masa.
Jak szukac pracy, gdzie szukac pracy, itp. - ciagle i w kolko i na okraglo.
A nie odpowiesz i nie pomozesz, to jestes cham i emigracyjny burak.
Ba, chamem jestes nawet jak szczerze odpowiesz, ale odpowiedz twoja nie spelnia oczekiwan pytajacego.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Elise napisał:...Ba, chamem jestes nawet jak szczerze odpowiesz, ale odpowiedz twoja nie spelnia oczekiwan pytajacego.
---
O..to..to...toooooooooooo...!!! .
---
Dlatego właśnie Ja .. jako ten burak i ciapek spod budki piwnej , który ma już z góry , zaklepany na zniedołężniałą starość Swój rewir z hasiokami ...
---
...OLEWAM to WSZYSTKO ...Ciepłym Moczem ...
---
I na takie , erystyczne drgania , jak zaprezentowane w pierwszym poście...
PUSTY ŚMIECH mnie jedynie ogarnia ...
---
A niemota , jako ciemni klakierzy... przyklaskują ... , jedynie Swojej ślepej głupocie i tyle ...
---
Niemniej ... cóż nam w większości pozostało ponad to , by trochę SOBIE ... poindyczyć przed klawiaturą Kompa ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
243 Posty

(Grubas)
Stały Bywalec
Elise
Co rusz wpada ktos na forum i rzada

Elise czega zadasz za zmiane
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
243 Posty

(Grubas)
Stały Bywalec
Gabriel

Widze ze znow brniesz w filozofie ktora nie jest twoja mocna strona i uzywasz slow ktorych znaczenia nie rozumiesz.
Teraz pytanie - W ktorym miejscu w pierwszym poscie zastosowano chwyty erystyczne?
Proponuje powrot do Schopenhauere badz raczej debiut .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
Grubas napisał:
Elise
Co rusz wpada ktos na forum i rzada

Elise czega zadasz za zmiane

Nudny zaczynasz juz byc ze swoim bieganiem po calym forum i szukaniem u wszystkich bledow ortograficznych.
Nie masz innych zainteresowan, nudzisz sie, chesz pokazac swoja wyzszosc?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
Grubas napisał:
Gabriel

Widze ze znow brniesz w filozofie ktora nie jest twoja mocna strona i uzywasz slow ktorych znaczenia nie rozumiesz.
Teraz pytanie - W ktorym miejscu w pierwszym poscie zastosowano chwyty erystyczne?

Oczywiscie, ze zastosowano klasyczny chwyt erystyczny. Nazywajac Polakow chamami sprowokowano niektorych zeby odpowiedzieli pokornie na zadane pytania, chcac niejako zadac klam postawionej na poczatku tezie. Nie wiem czy osoba zaczynajaca ten watek miala tego swiadomosc czy nie ale dopiela celu i dostala oczekiwana odpowiedz poslugujac sie wlasnie erystyka.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
140 Postów
Renata nata
(renat35)
Stały Bywalec
Na forum i chamstwa i rzetelnych informacji jest masa, co jakiś czas natomiast wraca temat dlaczego sobie sami wrogami jesteśmy? Nie wszyscy wszak obyci w temacie, brak nam po prostu pokory, bo niby lepsi, ale czy na pewno? Cierpliwość i tolerancja cechą wyszukaną jest) A tak najnormalniej myślę sobie , że miło by było gdybyśmy dla siebie normalni byli i choć pytanie to samo po raz tysięczny pada, po prostu odpowiedzieć lub do archiwum odesłać) Pozdrawiam ciepło.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Grubas napisał:...Widze ze znow brniesz w filozofie ktora nie jest twoja mocna strona i uzywasz slow ktorych znaczenia nie rozumiesz.

---
Śmieszny jesteś ...i coraz bardziej żałosny ... !
CZYŻBY ...TO NASTĘPNY EKSPERYMENT, psychologiczny na żywym organizmie , jakim są uczestnicy tego ...forum .

---
A...Moja wiedza jaką zdobyłem na temat , posługiwania się erystyką , oraz zastosowywaniem chwytów asertywnych ...jak na to Forum ...jest wystarczająca , bym mógł swobodnie potraktować każdego słabego delikwenta z lekka ... i z przymrużeniem oka ...
---
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
243 Posty

(Grubas)
Stały Bywalec
Post wyczerpuje jedynie pewna czesc klasycznego chwytu erystycznego.
Postawiona zostaje teza( jacy sa polacy na emigracji) natomiast argumentacja powoluje sie na opinie zwiazane z tematem( posty wykpiwajace zapytania o prace) w zwiazku z tym nie wyczerpuje znamion argumentum ad hominem. Nie prowadzi nawt sporu z forumowiczami by mogl go porzucic. Mozna probowc przedstawic naciagana teze ze autor posta W pierwszej jego czesci post probuje zastosowac A ad auditorem aby potem odwolac sie do litosci forumowiczow A ad mis..i otrzymac upragnione informacje lecz nie podejrzewam tej osoby o taka przebieglosc. Tym niemniej chwyty erystyczne stosuje sie w zyciu intuicyjnie i w takim kontekscie mozna by stwierdzic, ze to nastapilo.

W swoim komentarzu chcialem wykazac, ze Gabriel uzyl terminologii nieadekwatnej do tematu.

Ps. Elise - nie biegam za innymi ze slownikiem jednak w twoim wypadku bledy sie nie zdarzaja stad zwrocilem uwage w sposob humorystyczny.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
gabriel napisał:
Grubas napisał: .
---
Śmieszny jesteś ...i coraz bardziej żałosny ... !
CZYŻBY ...TO NASTĘPNY EKSPERYMENT, psychologiczny na żywym organizmie , jakim są uczestnicy tego ...forum .

---
A...Moja wiedza jaką zdobyłem na temat , posługiwania się erystyką , oraz zastosowywaniem chwytów asertywnych

Po cholerę używasz słów których nie rozumiesz?

Jesteś niczym trójca przenajświętsza, pajac burak i hipokryta w jednym...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok