Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

polacy za granica... tgz zenua...:) - Norwegia

Czytali temat:
(1126 niezalogowanych)
8 Postów

(michalbielski)
Wiking
czytam wasze posty i w 90% to jest jakas zenada, ludzie pochodzicie z tego samego kraju, a zamiast sobie pomagac, dopierdalcie sobie i robcie niewiadomo kogo z siebie. "Norage" co wy jestescie native norage. Puknijcie sie w glowe i pomyslcie nad zachowaniem ,bo zaczynam dochodzic do tego ze z Polski wyjechali sami nieudacznicy( no moze 97%). Bylem pare razy pracowac za granica i na szczescie malo mialem doczynienia z Polakami. W sumie to bylem tam gdzie byscie wizy nie dostali ale mniejsza o to. Napisze wam tak nie mieszkam w tgz NORAGE tylko na pomorzu. Mam dobra prace i nie musze wyjezdzac, a moja obecnosc na tym forum jest dosc przypadkowa. Dorubcie sie milionow a nie golodupce sie tu chwala.Zal mi jedynie tylko pewnej osoby ktora tam do was wyjechala.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów

(michalbielski)
Wiking
nie nie czesia, bo on nawet zyjac w Polsce nie wiedzial gdzie jest.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
159 Postów
Johnny Walker
(Moroklumpen)
Stały Bywalec
michalbielski napisał:
czytam wasze posty i w 90% to jest jakas zenada, ludzie pochodzicie z tego samego kraju, a zamiast sobie pomagac, dopierdalcie sobie i robcie niewiadomo kogo z siebie. "Norage" co wy jestescie native norage. Puknijcie sie w glowe i pomyslcie nad zachowaniem ,bo zaczynam dochodzic do tego ze z Polski wyjechali sami nieudacznicy( no moze 97%). Bylem pare razy pracowac za granica i na szczescie malo mialem doczynienia z Polakami. W sumie to bylem tam gdzie byscie wizy nie dostali ale mniejsza o to. Napisze wam tak nie mieszkam w tgz NORAGE tylko na pomorzu. Mam dobra prace i nie musze wyjezdzac, a moja obecnosc na tym forum jest dosc przypadkowa. Dorubcie sie milionow a nie golodupce sie tu chwala.Zal mi jedynie tylko pewnej osoby ktora tam do was wyjechala.
Cześć Kolego
Na tym forum administratorzy olewają regulamin ustanowiony przez samych siebie i dzięki temu wyłazi z niektórych biednych, przeciętnych ludzików polska wredna mentalność. Utopiliby Cię w łyżce wody jakby mogli. Z prostactwem nie ma po co dyskutować, trzeba ich ignorować.
Kiedyś założyłem wątek krytykujący zarówno bezczynność adminów jak chamstwo użytkowników i został on skasowany, bo był niewygodny.
Na szczęście normalne osoby na tym forum też znajdziesz jak poszukasz, więc głowa do góry.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Moroklumpen napisał:
...Kiedyś założyłem wątek krytykujący zarówno bezczynność adminów jak chamstwo użytkowników i został on skasowany, bo był niewygodny. .
GDYBY TO ZALEŻAŁO ODE MNIE i miałbym takie prawo na tym Forum ... to ... ZA CIĄGŁE JĄTRZENIE ...
WYWALIŁ BYM ciebie na zbity pysk , z blokadą IP ...włącznie , jak to robią na DWÓCH sąsiednich Forach ...

---
I byłby jeden ... ZASRANY...kłopot mniej ....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
42 Posty
Mateus Z.
(Mathiasso007)
Nowicjusz
Witam,
ja sie jak najbardziej zgadzam z osoba zakladajaca watek Taka prawda! Jakos Pakistanczycy, Irakijczycy czy tam inne grupy mieszkajace obecnie w Norwegii sobie pomagaja i bez problemow im to wychodzi a Polacy to jakby mogl jeden z drugim to by komus bilet kupil z Norwegii do PL, zeby tylko ten ktos nie wrocil.
Smieszne! i ZALOSNE!

Buractwa tutaj nie brakuje! w kazdy kraju zreszta znajda sie dziwaki i tzw czarne owce, chociaz w Norwegii to ich wiecej niz mniej, niestety

Pozdrawiam i zycze powodzenia w pracy na pomorzu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
243 Posty

(Grubas)
Stały Bywalec
Czym w zamysle mial byc ten temat? Krytyka postaw?
Chcesz zmienic polska mentalnosc? Jest to walka skazana z gory na przegrana.
Dodatkowo tryb moralizatorski przeplatasz krytyka ogolu, przez co wszystkich z zalozenia wrzucasz do jednego worka( no co prawda tylko 97%) Dodatkowo nieudolnie wtracasz teks o pracy( prawdopodobnie w USA) co ma wywolac efekt podziwu/poddanstwa? Opis doskonalej pracy w Polsce w epilogu ma w nas przekonac do tego, ze odnosles sukces?

A wiec kolego: Praca w stanach nie jest juz od dawna miara sukcesu, a wielu z nas bylo tam turystycznie i nie chce wracac. Z pewnoscia pracowales tam na zmywaku, jednak czesc twoich rodakow w Norge jest inzynierami i specjalistami piastujacymi wazne stanowiska w budownictwie i przemysle naftowym.
Obrazasz innych a postepujesz tak samo uzywajac inwektyw wobec obcych sobie osob. Przez co stawiasz sie w jednym szeregu z osobami ktorymi gardzisz

Poziom bledow ortograficznych kaze przypuszczac iz twoje samochwalstwo jest na wyrost. A ty sam nie osiagnales niczego istotnego w zyciu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...mam

takie pytanie

techniczne. co to jest NORAGE?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
243 Posty

(Grubas)
Stały Bywalec
brzydal napisał:
...mam

takie pytanie

techniczne. co to jest NORAGE?

Kolega chcial sie prawdopodobnie pochwalic znajomoscia norweskich realiow, a slowko wtracone w obcym jezyka mialo je uwiarygodnic. Niestety powierzchownosc z jaka potraktowal temat kaze przypuszczac, ze nonszalancja w podejsciu do mowy ojczystej przeklada sie rowniez na inne jezyki.
Prawdopodobnie to bylo przyczyna braku sukcesu za oceanem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
gabriel napisał:
Moroklumpen napisał:
...Kiedyś założyłem wątek krytykujący zarówno bezczynność adminów jak chamstwo użytkowników i został on skasowany, bo był niewygodny. .
GDYBY TO ZALEŻAŁO ODE MNIE i miałbym takie prawo na tym Forum ... to ... ZA CIĄGŁE JĄTRZENIE ...
WYWALIŁ BYM ciebie na zbity pysk , z blokadą IP ...włącznie , jak to robią na DWÓCH sąsiednich Forach ...

---
I byłby jeden ... ZASRANY...kłopot mniej ....

a bardzo gabriel był oburzony jak chcieli go zbanować ....teraz bany sam by dawał jak by to od niego zależało . deja vu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Andre ved mark napisał:...a bardzo gabriel był oburzony jak chcieli go zbanować ....teraz bany sam by dawał jak by to od niego zależało . deja vu
Jest różnica , w tym Co Ja pisałem i byłem szykanowany , poprzez blokadę konta ... a nawet i Bany na Tym i Innych Forach ...
A tym co reprezentuje sobą ..."Moroklumpen"... i jemu podobni ...przydupasi... Kapusie i Forumowi Konfidenci .!!! .
Właśnie przez takie mendy i ich zazdrość , zostałem zbanowany po cichu i bez rozgłosu ...
Ech ...było minęło... jednak krew się burzy jak taka... menda ... chce się panoszyć na forum ...!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok