Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Pozostało jeszcze:

2
DNI

do zakończenia rozliczeń podatkowych w Norwegii

Rozlicz podatek

reklama | kup tutaj »

oslo gardermoen do Oslo torp - Norwegia

Czytali temat:
wioletta1 Jazowska Marta Hygen (1300 niezalogowanych)
3 Posty

(MrRaq)
Wiking
mam pytanie czy mając 4 godziny czasu miedzy lotami jest możliwym dostac sie z oslo gardermoen do oslo torp, jesli tak to jakim srodkiem transportu, bede bardzo wdzięczny za konkretne odpowiedzi.Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-8  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
jesli pryw autem, to bez problemu 4h wystarczy,jesli zas autobusem lub inny srodkiem transp.to bedzie ciezko,bo odległosc nie mała,a i oslo po drodze.....
Choc ja nie latam, ale mysle ze ktos z latającdych ci podesle jakies lepsze wskazówki....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:7  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
MrRaq napisał:
mam pytanie czy mając 4 godziny czasu miedzy lotami jest możliwym dostac sie z oslo gardermoen do oslo torp, jesli tak to jakim srodkiem transportu, bede bardzo wdzięczny za konkretne odpowiedzi.Pozdrawiam

zalezy o ktorej ladujesz i o ktorej masz wylot. Jest szansa, ze mozesz wsiac w pociag i w ciagu 30 minut bedziesz w Oslo a tam masz blisko do autobusu jadacego besposrednio na lotnisko Torp.

Mozna sprawdzic na rozkladach jazdy. A jezeli nie to tylko auto. Wtedy zdazysz- oczywiscie zalezy w ktorych godzinach, bo trasa wylotowa z Oslo na Drammen jest poteznie zakorkowana popoludniami.

zapomnialem jeszcze o prywatnych busach...moze z nimi uda ci sie dogadac, im korki nie przeszkadzaja bo jada pasem dla autobusow tyle ze cena moze byc odstraszajaca

odleglosc mieszy lotniskami to jakies 150 km, kiedys jechalem z torpu do gardermoen i zajelo mi to ok 1,5 h
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty

(MrRaq)
Wiking
Tzn ja lece z północy norwegi i bede na gardermoen 23.12.2011 '13,40
wylot zaś mam z Oslo Torp o godz.17,55 i chodzi mi np o pociąg z gardermoen...?Ale i tak dziekuje za odpowiedzi
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
Zuzu napisał:
www.flytoget.no/trips/search?arrival_bef...;from=GAR&to=DRM

www.nsb.no/category2734.html?booking-fro...ng-passenger_type9=1

da rade ... już powinno być bez remontów i wszystko powinno być na czas.

ale musi szybciutko zapierdzielac na odprawe bo ma niewiele czasu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-7  
Odpowiedz   Cytuj
549 Postów
Grzegorz K
(Grzes203)
Wyjadacz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:10  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok