Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Pozostało jeszcze:

4
DNI

do zakończenia rozliczeń podatkowych w Norwegii

Rozlicz podatek

norweskie allegro - Norwegia

417 Postów
Brudny Harry
(Hardi)
Wyjadacz
szukam jakiegos norweskiego odpowiednika pl allegro, chce kupic jakis tani uzywany laptop do laczenia sie z netem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
417 Postów
Brudny Harry
(Hardi)
Wyjadacz
dzieki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:11  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
wystawka za sklepem z elektro beka beką ale tam dobre rzeczy mozna znalesc moj kumpel 3 dosc dobre kompy złozył
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
771 Postów
Iza _
(yzia)
Wyjadacz
czasem zaopatrzenie jest niezle.tylko trzeba zdarzyc przed litwinami czy nie wiem kim tam jeszcze co wyjmuje czesci przy pomocy mlotka i przecinaka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
   Czasem nie da się zdążyć, pod niektórymi śmietnikami prowadzą stałe dyżury. Jakiś czas temu wywiozłem telewizor, kiedy podjechałem pod kosze, z zaparkowanego w pobliżu samochodu wyskoczyło dwóch miłych polskojęzycznych panów i przejęli sprzęt bezpośrednio z paki . Poza tym, taka wystawka to dobre źródło części zamiennych. W czasie urlopowej podróży, po awarii przetwornicy do laptopa odwiedziłem taki śmietnik w Bergen, gdzie znalazłem wymagane do naprawy podzespoły .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-7  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
hahahaha dyzury pod wystawka dawno sie tak nie usmiałam az mnie brzuch rozbolał
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak

Mnie to powaliło na glebę, musiałem zaparkować i się wyśmiać . Później myślałem, że to przypadek, ale poczynione obserwacje, potwierdziły ten fakt. Widziałem raz parkę buszującą po gratach, wspólnie wyszarpującą coś ze środka kosza . Poza tym, wystawki dla wielu ludzi są źródłem stałego dochodu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-17  
Odpowiedz   Cytuj
771 Postów
Iza _
(yzia)
Wyjadacz
My czesto ich nie odwiedzamy ale czasem jak cos jest potrzebne to jedzniemy do darmosklepiku.I od razu widac gdzie jest wiecej Polakow i innych pewnie wschodnich nacji.kolo Oslo na tych wystawkach nic nie ma.a jak juz cos stoi to widac ze jest juz wyrzucone 2 razy i z tego co slyszalam tutaj ich bardziej pilnuja.mysle ze glownie dlatego ze ludzie robia tam straszny balagan.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak

Widziałem na Grønland w Oslo zbiorowy atak kilu kobiet i grupy wyrostków jednej ze śniadych nacji na kontener z rzeczami wyrzuconymi z mieszkania. Młodzież wskoczyła na kupę gratów i wygrzebywała różności, podając kobietom selekcjonującym je na dole. Wszyscy głośno przy tym krzyczeli do siebie i czynili niesamowite zamieszanie .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok