Pani Zosi Kobylko skoro była pani tak bardzo zadowolona to czemu pani nie została do końca tylko wróciła pierwszym zjazdem ? Pracy było pełno aż do września maliny był jak to szeryf polski poganiacz zapewniał pan S ze jeszcze będziecie załowac jak wrocicie teraz tylko szkoda ze ludzi. Do powrotu było więcej niż miejsc w 2 autokarach 40 osobowych i był płacz i raban na placu tego całego kierownika kto pierwszy do domu ma wrócić a co do warunkow to naprawdę były cudowne spać na materacach na sali w 50-60 ośób gdzie sala jest 20 metrów na 20 jeden na drugim prawie jak w hiltonie nie mam nic do prysznica bo tak myślałem ze może tak to wyglądać ze. Pod natrysk będzie wchodzić po 5 osób ale dobra to już nie ważne bo nikt tam nie przyjechał. Leżeć. Brzuchem do góry ale w miesiąc ciężkiej tury w polu zrobiłem na polskie 4500 tysiąca zł gdzie wyjazd mi pochłonął ok 1700 to to jest dobrze ? I mam być z tego zadowolony gdzie to i tak było naprawdę w porządku bo co nie którzy to nawet 3 tysięcy nie byli w stanie zarobić prawda jest taka że były 3 grupy i z tych 3 grup była jedna znajomi pana S którzy zostali wysyłani w najlepsze pola którzy naprawdę coś zarobili a reszta to dostawała sam ochłap stawka akardowa co z takiego akordu jak nie było czasem co zbierać i się wracało po całym dniu z pola z 3 koszykami bo nie było co żebrać a grupa faworyzowania potrafiła natrzaskać po 20 koszy w środ najgorszych zbieraczy o stawce godzinowej można było zapomnieć a z tego co się orientuję to w Norwegii jak nie ma czego zbierać na akord to powinny być godziny ale czasem to aż sie ludzie śmiali z siebie gdzie przyjechali jak ich dniówka skończyła się na jednym koszu gdzie zarobili po dwadzieścia parę zł także niech pani mi tu bzdur nie opowiada bo albo była pani w drużynie mistrzów ale pisze to ktoś od was z famili stosunkowo późno odpisuje bo od sprawy minęło już sporo czasu a dopiero teraz zobaczyłem te komentarze to aż się krew gotuje nie wiem jak było w tym roku bo chwała bogu nie muszę się już po świecie tłuc. Osobiście nie polecam
8 Lat, 5 Miesięcy temu