Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Pozostało jeszcze:

6
DNI

do zakończenia rozliczeń podatkowych w Norwegii

Rozlicz podatek

Trejdoo.com – tanie przelewy z Norwegii do Polski - Norwegia

Czytali temat:
Łukasz Brzeziński Mateusz Jerzak (1863 niezalogowanych)
1 Post
Redaktor
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Trejdoo.com – tanie przelewy z Norwegii do Polski
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(martawrzesinska)
Wiking
Sprawdziłam sobie tę firmę i faktycznie oferują dużo lepsze kursy i działaja legalnie. Dodatkowo przelewam noki na konto w norweskim banku ( bez prowizji) i wyplacam zlotowki w polskim banku tez bez prowizji. Jak dla mnie super opcja.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Witek Markowski
(wojmar100)
Wiking
Ciekawy sposób na przelewy i wymianę walut. Zarejestrowałem się i zrobiłem testową wymianę 1000 NOK. Wszystko sprawnie i dobry kurs, poza tym widać, że to poważna firma. Polecam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
M ..
(m11n)
Wiking
I oboje akurat specjalnie dzisiaj założyliście konto na MN żeby pochwalić tę świetną firmę? Ciekawe bardzo... pseudo redaktorki z MN, na tym portalu widzę tylko kiepsko przetłumaczone, "na pałę" zarżnięte z norweskich stron artykuły albo takie żenujące pseudo reklamy. Porażka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Elżbieta Wojtala
(mysza45)
Wiking
Ciekawa strategia marketingowa
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
piotr zajac
(juhas 66)
Wiking
nastepna firma udus -przekret jezeli chce wszystkie te tranzakcje zrobic robie to z banku norweskiego i kosztuje mnie to np.wyslanie zlotowek TYLKO30 nok i mam 100 procent pewnosci a nie jakas firma z nikad
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(lafi)
Wiking
W norweskim banku DnB NOR za 100.000 NOK dostaniemy 51.088 PLN a w Trejdoo 51.057 - bez strzelaniny. Przelew z Norwegii do Polski w DnBNOR kosztuje 30NOK i zajmuje 1 dzien (max 2).
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Michal P
(fj_mike)
Wiking
Jak usunąć własny profil?
Nie będę już tutaj zaglądał.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj