Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Pozostało jeszcze:

5
DNI

do zakończenia rozliczeń podatkowych w Norwegii

Rozlicz podatek

5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
to trza by zmienic kraj
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty
Michał K
(kurinag)
Wiking
Sex z Norwegiem dla Polek może być atrakcyjny,a czemu nie,tak jak sex Norweżki z Polakiem,ale jest pewne ale.
Mam swoje lata i przeżyłem to i owo,Norwegia nie jest jedynym krajem ,który poznałem i muszę powiedzieć ,że Polki nie szukają kochanków Norwegów,Anglików,Francuzów,Hiszpanów itp.z jednego powodu-ustawienia się w życiu.Najpierw jest kochanką ,potem żoną, przyszłość i byt materialny zapewniony,a jak dziewczyna ładna i cwana to ma ułatwione zadanie.Więc nie uważam,że Norwegowie są lepszymi kochankami od Polaków,ale bardziej zamożnymi co jest czynnikiem decydującym.Oczywiście nie wszystkie kobiety tak robią,na pewno są takie ,które pałają miłością do obcokrajowców,ale to mniejszość.Jak Polki dają na lewo i prawo widziałem kilka razy na własne oczy -będąc na wakacjach za granicą ,a potem w hotelu było co słuchać o rodaczkach.Pozdrawiam te Panie,które umią się jeszcze zachować
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty
Michał K
(kurinag)
Wiking
Sex z Norwegiem dla Polek może być atrakcyjny,a czemu nie,tak jak sex Norweżki z Polakiem,ale jest pewne ale.
Mam swoje lata i przeżyłem to i owo,Norwegia nie jest jedynym krajem ,który poznałem i muszę powiedzieć ,że Polki nie szukają kochanków Norwegów,Anglików,Francuzów,Hiszpanów itp.z jednego powodu-ustawienia się w życiu.Najpierw jest kochanką ,potem żoną, przyszłość i byt materialny zapewniony,a jak dziewczyna ładna i cwana to ma ułatwione zadanie.Więc nie uważam,że Norwegowie są lepszymi kochankami od Polaków,ale bardziej zamożnymi co jest czynnikiem decydującym.Oczywiście nie wszystkie kobiety tak robią,na pewno są takie ,które pałają miłością do obcokrajowców,ale to mniejszość.Jak Polki dają na lewo i prawo widziałem kilka razy na własne oczy -będąc na wakacjach za granicą ,a potem w hotelu było co słuchać o rodaczkach.Pozdrawiam te Panie,które umieją się jeszcze zachować
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
adrian 2pac
(dr2pac22)
Wiking
Prawda jest taka ze Polki sa uwazane przez Wlochow , Anglikow , Francuzow czy Hiszpanow za Najłatwiejsze Kobiety i Kur,... no taka jest prawda
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
571 Postów
helen :)
(pozazycie)
Wyjadacz
MateuszStrzelczyk napisał:
Moim zdaniem, te panie co wypowiadały sie w tym poscie chyba nigdy nie byly dobrze przeebane....

... poście ? czy temacie... Sex z Polakiem czy Norwegiem?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
dr2pac22 napisał:
Prawda jest taka ze Polki sa uwazane przez Wlochow , Anglikow , Francuzow czy Hiszpanow za Najłatwiejsze Kobiety i Kur,... no taka jest prawda rozmawiałem kiedyś z rumunem i mówił tak właśnie o Polkach że są "łatwe" bo miał kilka, a ja mu na to że rumunki to w polsce stoją w lasach przy drodze i dają dupy za pieniądze czyli prawdziwe qrwy, on mi odpowiedział że to co innego bo one zarabiają na życie
p.s. do łatwych pań: kobiety szanujcie sie trochę!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
dr2pac22 napisał:
Prawda jest taka ze Polki sa uwazane przez Wlochow , Anglikow , Francuzow czy Hiszpanow za Najłatwiejsze Kobiety i Kur,... no taka jest prawda
i co się dziwić
że mają dość śmierdzących tanim alkoholem, w czarnych okularach, łańcuchu i z tatuażem Polaków
do tego mających jakieś zwidy a nie racjonalne podejście do życia
im się też chwile przyjemności w życiu należą
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
sylwek i ewelina napisał:
Nie każda Polka jes kurwą i nie każdy Polak jest zachlejuem i zlodziejem . Niewiem na kogo trafialy te kobiety ale Moim zdaniem Polacy są bardziej atrakcyjni od Norwegów.

W artykule rozpoznaje swoje znajome. Wiec pewnie sam przyczynilem sie do niechlubnej opinii o reszcie rodakow, za co serdecznie przepraszam.
Na usprawiedliwienie moge tylko powiedziec, ze skarpet nie zdjąłem, bo mialem brudne nogi.

Uwazam zreszta, ze katolicy sa najlepszymi kochankami. Zreszta, te dziewczyny namowilem do seksy przedmalzenskiego nie bez oporow, co moze swiadczyc o tym, ze nie sa latwe. Moze to rowniez swiadczyc o braku mojej atrakcyjnosci, ale sadze, ze to raczej niedorzeczne.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty

(Brzydulka)
Wiking
Milo Madzialeno,i dodam jeszcze ze dla mnie kobiety moga robic to samo co mezczyzni,i ja ich postarodawnemu nie okresle,jedynie moge w twarz powiedziec lasce ktora zdradza chlopaka ,leci na kase,sypia z pracodawca,co o niej mysle,i to tylko dlatego ze szkoda mi prostytutek,ze sie nimi gardzi,a nie zawsze robia to co robia z wlasnej nieprzymuszonej woli,a nawet jesli,to od zawsze byly i zawsze beda ,ja tam mam do nich szacunek wkoncu jestem katoliczka).Ps.o mnie obcakrajowiec moze jedynie powiedziec ze jestem fajna,niedostepna ,troszku agresywnaz zasadami,a nie ze jakas latwa Polka alez ja wyjatkowa)hihi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj
63 Posty

(Vatn2121)
Początkujący
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok