Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Pozostało jeszcze:

3
DNI

do zakończenia rozliczeń podatkowych w Norwegii

Rozlicz podatek

wyprawka do szpitala - Norwegia

Czytali temat:
(885 niezalogowanych)
82 Posty

(MARTYNKA)
Początkujący
hejka a ja z innej beczki mam pytanie.bede rodzic w stavanger i niewiem co spakowac do szpitala doradzcie mi dziewczyny co mam ze soba zabrac bo maz kaze mi sie juz pakowac pozdrawiam cieplutko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:7  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
MARTYNKA napisał:hejka a ja z innej beczki mam pytanie.bede rodzic w stavanger i niewiem co spakowac do szpitala doradzcie mi dziewczyny co mam ze soba zabrac bo maz kaze mi sie juz pakowac pozdrawiam cieplutkoGdybyś tylko bardziej poczytała forum i działy z dziećmi to byś nie powielała któryś raz tego samego pytania ...

Niemniej ... :
Dla Noworodka nie trzeba Nic zabierać , bo szpital daje na te pierwsze kilka godzin podstawową wyprawkę za którą Nic się nie płaci o ile oczywiście Jesteś już ubezpieczona ...
Po Powrocie do domu , można Oseska ubrać ,według własnego gustu i widzimisię .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
MARTYNKA napisał:
hejka a ja z innej beczki mam pytanie.bede rodzic w stavanger i niewiem co spakowac do szpitala doradzcie mi dziewczyny co mam ze soba zabrac bo maz kaze mi sie juz pakowac pozdrawiam cieplutko

Potrzebujesz tylko rzeczy osobiste oraz ubrania na wyjście dla siebie i dziecka. Resztę otrzymasz w szpitalu, nawet gdybyś zapomniała czegoś, to na pewno ci znajdą, tzn. szczoteczkę i pastę możesz tam dostać, ale lepiej zabrać własne. Ręczniki, podpaski, Pampersy dla dziecka i ubranka- to wszystko jest na miejscu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok