Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Pozostało jeszcze:

6
DNI

do zakończenia rozliczeń podatkowych w Norwegii

Rozlicz podatek

265 Postów

(spuźnieni3)
Stały Bywalec
O coś chciałam zapytać i zapomniałam...
ooo już mam...
jak to jest z tą kartą na pieluchy z libero 3 paczki płacę a 4 gratis tak????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
spuznienie dokladnie tak co 4 gratis
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
lady_dosia,akurat czytalam o tej metodzie. Nie trafilam jednak na ta strone,wiec dziekuje za info Mialam zamiar rysowac albo drukowac Julce plansze
daris,elegancka ta bielizna
Co do ksiazek,to ja mam tutaj caly regal. Zwoze po kilka sztuka za kazdym razem i sie nazbieralo. Na razie nie moge sie zdecydowac jaki kierunek wybrac. Wiec szukam, moze cos mi wpadnie w oko,to kupie. Ostatnio kupilam Zafona i bylam oczarowana. Ale lubie tez kryminaly,horrory i literature faktu. Lekka ksiazka tez nie pogardze,jakies romansidlo czasami nie jest zle,he,he
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
daris bielizna super szkoda ze staniki takie małe wiec sie nie załapie dziewczyny wasze dzieciaczki spia super a moj Oski co 2 godz pobudki robi wczoraj nie spał prawie wcale w dzien to sobie myślałam ze nocka bedzie udana a tu co jajco hehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
spoznieni, ja w coopie mam karte medlam, i jak kupuje 1 pampersy libero albo pampers to place tylko 10 kr zamiast 20, za 27 sztuk.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Dzien dobry
Aaaaaa to o to chodzi w tym coopie...a ja kiedys tam pampery kupowalam i sie dziwilam ze inna cena na regale a pozniej sie rabneli i taniej policzyli hahahaaha a to chodzi o to ze ta karte medlem mam hihi
Pieluszki libero-sa tansze niz Pampers ale i sto razy grubsze Kiedys kupilam Pampers i jak zobaczylam roznice to od tamtej pory tylko Pampers kupujemy-ale widze ze oplaca sie ciagnac jak najdluzej na " dwojeczkach" bo te to jeszcze tanie sa...a "trojki" to juz troche kosztuja hihi mowie oczywiscie jak jest z firma Pampers ale niewiem czy z innych firm tez "trojeczki" drozsze sa.. Jak bylam w Pl to kupilam mega pake pieluszek Huggies-tez byly cienkie i fajowe-ale sie juz skonczyly wczoraj wlasnie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spuźnieni3)
Stały Bywalec
Wera a jak dostałaś tą kartę?
w sumie to ja nie mam kopa gdzieś koło siebie najczęściej chodzę do kiwi rimi remy i ice...ale jak by tak było to autem podjechać i kupić więcej by się opłacało
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Zapomnialam dodac ze przeciez super wyboru w tych markach pieluszek to oni nie maja
Fajny kuponik do wykorzystania w sklepie Rimi na pieluszki firmy Pampers jest wlasnie w jednej z tych darmowych paczek co zamawiamy...ale juz nie pamietam w ktorej...chyba w "BAM"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
daris,libero ma teraz nowy wypust slim fit Caly czas uzywalam Pampers,ale teraz kupuje Libero. Sa ladniejsze i nie smierdza jak pampersy. Ale pisze tu o 4,bo jak uzywalam wczesniejszych numerkow,to byly super.
spuźnieni3,musisz isc do sklepu i wypelnic taki druczek. Leza zawsze przy kasie. Przynajmniej tak gdzie ja chodze to leza
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Maja nowy wypust mowisz... ale tutaj?? Nie widzialam jeszcze..
W takim razie moze beda ciensze niz te dotychczas.
Moje pampersy nie smierdza jeszcze w takim razie Bo obecnie 3 uzywamy i te trojki to juz sa takie zielone w srodku nie biale...
Spuznieni- tu jest link do wypelnienia danych zeby byc "medlemem" hihi
secure.coop.no/bli-medlem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok