Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Pozostało jeszcze:

4
DNI

do zakończenia rozliczeń podatkowych w Norwegii

Rozlicz podatek

150 Postów
Mogę powiedzieć ze łóżeczko turystyczne pod względem zdrowotnym w niczym sie nie rozni od drewnianego posiadam oba lozeczka , ja np wole osobiscie drewniane , kolorowe ochraniacze i kolorowy baldachim ... to zalezy chyba od potrzeb dziecka i rodzicow .Turystyczne jast to swietana sprawa w czasie wyjazdowi podrozy ... Polecam

co do kosztów to jedno wdrugie wchodzi ale cena zależy od jakości

turystyczne+ materac

drewniane +ochraniacze +materac

ważne jest aby materac, kołderka i pościel były odpowiednie bo oba łózeczka spełniają te same funkcje a reszta nie bardzo sie różni, nie należy używać kołder grubych ani cieżkich bo dziecko będzie sie grzać i rozkopywać. sa teraz nowoczesne technologie wypełniania kołderek dzieciecych oraz antyalergiczne materiały i raczej tu należy szukać i przebierać aby wybrać jak najlepsze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-6  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
My właśnie dziś kupiliśmy łóżeczko turystyczne ze względu na podróż. Zapłaciliśmy 200 nok na finn.no, używane tylko raz. Jeszcze nie próbowaliśmy, ale moim zdaniem wygląda całkiem w porządku, tyle że małej ciężej się podnosić, bo ortalion i siatka są dość śliskie, ale w końcu sobie poradziła. Na podróż jest na pewno rewelacyjne, mało miejsca zajmuje, lekkie i rozkłada się w 3 sek.
Mi też cukier w każdej ciąży skalał, ale to wina jego nadużywania w moim przypadku. Raz lekarka się naprawdę przestraszyła i zakazała mi jeść jakiekolwiek węglowodany proste, włączając ziemniaki i ryż i wszystko się uspokoiło. Zrobiła też dodatkowe badania i wykluczyła cukrzycę ciążową. Ja mam w ciążach tak, że przez pierwszą połowę nie mam ochoty nawet patrzeć na słodycze, na wszystko odruch wymiotny, a potem bym tylko słodyczami żyła Niestety właśnie wkraczam w drugi etap i już odnotowałam to na wadze i objętości mojej pupy, która przestała się w spodniach mieścić Muszę naprawdę się powstrzymać, bo uwielbiam zdrową dietę, ale nie umiem zrezygnować z tych głupich słodyczy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Dziewczyny przeglądajcie finn.no, my kupiliśmy tam sporo rzeczy dla dzieci za naprawdę niewielkie pieniądze w bardzo dobrym stanie, naprawdę warto.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
My też kupujemy na finn.no polecam. Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
150 Postów
A ja dzieki gamie tez zrobilamjuz pierwszy zakup....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
BĘDĘ MIAŁA CÓRECZKĘ!!!! Byłam dziś na USG, wątpliwości nie ma, synuś trochę rozczarowany, ale ja jestem szczęśliwa, bo moja Majeczka 10,5 mies będzie miała siostrzyczkę tylko rok młodszą. Poza tym mam już sporo rzeczy dla dziewczynki, a rzeczy synusia już dawno rozdałam. Ale się cieszę!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
150 Postów
Gratulujemy..... super ,cieszymy sie razem z wami ..... pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-6  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(beatris0302)
Wiking
Gama28 gratulacje oby zdrowa była a muszę tez zajrzeć na tę stronkę o której tu piszecie, może uda mi się tanio wózek kupić bo jeszcze nie mamy a czas leci szybko..
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów

(Anna M)
Wiking
JA również przyłączam sie do gratulacji ,także będziemy mieli córeczkę nasze pierwsze dzieciątko ,już nie mogę sie doczekać
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
63 Posty
Justke E
(Justke)
Początkujący
Wow!
Superowo! Gratulacje gama28!!
Ja czekam kiedy bedzie wiadomo.. jeszcze musze troche byc cierpliwa, bo za wszesnie jeszcze zeby można bylo rozpoznac plec..
Nazwalismy nasze dziecko roboczo: Sara, ale nie mamy pojecia jeszcze czy to dziewczynka ;]
ja podobno też miałam być Konradzikiem ;]
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok