Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Pozostało jeszcze:

4
DNI

do zakończenia rozliczeń podatkowych w Norwegii

Rozlicz podatek

kurtka - Norwegia

Czytali temat:
Iza _ MIROSLAW SZYMANOWSKI Anna0428 Zwiastun (1736 niezalogowanych)
3 Posty

(wiolka2901)
Wiking
Witajcie mam pewien problem i liczę na waszą pomoc. Potrzebuję kurtki wiosennej ale oczywiście musi być jednocześnie przeciwdeszczowa( żeby młody mógł ją nosić do przedszkola, nie chodzi mi o taką typowo przeciwdeszczową,, gumową,, hehe) . Proszę was bardzo napiszcie gdzie ( w jakim sklepie) najlepiej ją kupić.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
wiolka2901 napisał:
Witajcie mam pewien problem i liczę na waszą pomoc. Potrzebuję kurtki wiosennej ale oczywiście musi być jednocześnie przeciwdeszczowa( żeby młody mógł ją nosić do przedszkola, nie chodzi mi o taką typowo przeciwdeszczową,, gumową,, hehe) . Proszę was bardzo napiszcie gdzie ( w jakim sklepie) najlepiej ją kupić.

Jesli ma byc dobrej jakosci, to w kazdym sportowym sklepie na dziecinnym dziale.

gsport.no
xxl.no

itp.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1633 Posty
Jan .
(WujekJanek)
Maniak
Violu, taką kurtkę znajdziesz w każdym sklepie, w którym sprzedają kurtki które Ci się spodobają.

Od HellyHansen, poprzez xxl, czy AntonSport na dziesiątkach bezmarkowych kończąc...

Możesz też zajść -jeśli nie jesteś obrzydliwa- do kilku większych Fretex'ów. Dzieci używają swoich ubrań w sposób -jakby to powiedzieć- ekstremalnie intensywny i niekiedy bardzo pomysłowy, więc jeśli przełkniesz że jest to sklep z rzeczami używanymi to za tysiąc koron kupisz mu tam kilka kurtek, a nie jedną. Dobrych marek. A czasem znajdziesz nawet takie, na których jeszcze wisi metka sklepowa.

No ale podejście do sklepów z odzieżą używaną to bardzo osobista sprawa, więc wyłącznie twoja decyzja.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok