Witam,chciala bym uzyskac od Was informacje na temat gdzie moge uzyskac odpis zupelnego aktu urodzenia?Naleze do rogaland,Mala urodzial sie w Norwegii/w szpitalu w Haugesund,zupelny akr potrzebuje do zameldowania go w polsce/chrztu,bez tego aktu nie mam mozliwosci,skrocony nie wystarcza w USC W POLSCE,nie jestem w zwiazku malzenskim a mala ma ojca nazwisko,wiem ze moga byc z tym problemy
potrzebuje pieczatke apostile gdyz konsulat w oslo przesyla wszystkie dokumenty do polski i mozna uzyskac zameldowanie w polsce za ich posrednictwem,a bez pieczatki nie rusze .....
jesli dobrze wyczytalam to Rogaland nalezy pod urzad Stavanger,Lagårdsveien 44,
Fylkesmannen i Rogaland i tam mozna uzyskac ta pieczatke apostille?
czy ktos z was tam byl i to zalatwial i to mu sie udalo,czy trzeba sie rejestrowac wczesniej na wizyte(podobnie jak w ambasadzie w oslo)
prosze o pomoc
pozdrawiam
potrzebuje pieczatke apostile gdyz konsulat w oslo przesyla wszystkie dokumenty do polski i mozna uzyskac zameldowanie w polsce za ich posrednictwem,a bez pieczatki nie rusze .....
jesli dobrze wyczytalam to Rogaland nalezy pod urzad Stavanger,Lagårdsveien 44,
Fylkesmannen i Rogaland i tam mozna uzyskac ta pieczatke apostille?
czy ktos z was tam byl i to zalatwial i to mu sie udalo,czy trzeba sie rejestrowac wczesniej na wizyte(podobnie jak w ambasadzie w oslo)
prosze o pomoc
pozdrawiam