Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Pozostało jeszcze:

5
DNI

do zakończenia rozliczeń podatkowych w Norwegii

Rozlicz podatek

odpis zupelnego aktu urodzenia,pieczatka apostille - Norwegia

Czytali temat:
Marek w Iwona Iwoma Rafal Gora Oliwia Maćkowiak Krzysiek krzysiek Robert E. Wioleta Lenarcik kran kasiia.wojcik Asia Wąsowska (3916 niezalogowanych)
23 Posty
Kasia Nowak
(dajmon12)
Wiking
Witam,chciala bym uzyskac od Was informacje na temat gdzie moge uzyskac odpis zupelnego aktu urodzenia?Naleze do rogaland,Mala urodzial sie w Norwegii/w szpitalu w Haugesund,zupelny akr potrzebuje do zameldowania go w polsce/chrztu,bez tego aktu nie mam mozliwosci,skrocony nie wystarcza w USC W POLSCE,nie jestem w zwiazku malzenskim a mala ma ojca nazwisko,wiem ze moga byc z tym problemy
potrzebuje pieczatke apostile gdyz konsulat w oslo przesyla wszystkie dokumenty do polski i mozna uzyskac zameldowanie w polsce za ich posrednictwem,a bez pieczatki nie rusze .....
jesli dobrze wyczytalam to Rogaland nalezy pod urzad Stavanger,Lagårdsveien 44,
Fylkesmannen i Rogaland i tam mozna uzyskac ta pieczatke apostille?
czy ktos z was tam byl i to zalatwial i to mu sie udalo,czy trzeba sie rejestrowac wczesniej na wizyte(podobnie jak w ambasadzie w oslo)
prosze o pomoc
pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
Ja tam bylam, nie trzeba sie rejestrowac. Wchodzisz, podajesz dokument a za 2 minuty masz juz pieczatke
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
23 Posty
Kasia Nowak
(dajmon12)
Wiking
A JAKIE DOKUMENTY PODAWALAS?
I CZY TO JEST TE MIEJSCE CO WCZESNIEJ NAPISALAM?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
21 Postów

(Gosiaczek29)
Wiking
dajmon12 musisz mieć tylko akt urodzenia i to jest w tym miejscu które napisałaś
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok