Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Pozostało jeszcze:

3
DNI

do zakończenia rozliczeń podatkowych w Norwegii

Rozlicz podatek

loette - Norwegia

Czytali temat:
marcin marcinek Tamara Puchała Ola N Kasia K Natalia H Wioleta .... Angelika Janasz xxasienkaxx22 Anka Beng Joanna Pachnik (6006 niezalogowanych)
86 Postów
Natalia H
(owie3kaa)
Początkujący
witam czy ktoras z was bierze te pigulki antykoncepcyjne czy wystepuja jakies skutki uboczne jak sie czujecie przy ich stosowaniu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
66 Postów
Darcia K
(Darcia)
Początkujący
owie3ka18 napisał:
witam czy ktoras z was bierze te pigulki antykoncepcyjne czy wystepuja jakies skutki uboczne jak sie czujecie przy ich stosowaniu

Zastanow sie porzadnie sto razy zanim zaczniesz lykac ten syf. Pozniej bedziesz plakala. Jakby nie patrzac kazdy lek, bez najmniejszego wyjatku niesie za soba spustoszenia w organizmie czlowieka.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
61 Postów

(lena003)
Początkujący
alexkawa napisał:
te czyli ktore?P
poza tym co do sceptycyzmu jednej z uytkowniczek: dobra szkola chemii naucza od czasow Paracelsusa, ze nie ma substancji chemicznie obojetnej ;]

LOETTE ....oj misiukawo nie wypowiadaj sie w kwestii calkowicie nieznanej plci brzydkiej heheh ....no chyba ,ze ty .......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
66 Postów
Darcia K
(Darcia)
Początkujący
alexkawa napisał:
te czyli ktore?P
poza tym co do sceptycyzmu jednej z uytkowniczek: dobra szkola chemii naucza od czasow Paracelsusa, ze nie ma substancji chemicznie obojetnej ;]

Powieliles tylko moja wypowiedz, ujmujac ja w nieco innej formie, nic nie wnoszac nowego do tematu

Wiec skoro tak Ciebie wciagnal nowy watek to moze lepiej napisz do samej zainteresowanej antykoncepcja jakie to sa te skutki uboczne zazywania hormonow dziewuszyna na pewno bedzie baaardzo Ci wdzieczna za tak cenne informacje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
owie3ka18 napisał:
ulotke informacyjna wcielo z oplakowania???? czytac nie umiemy????
www.anticonceptivas.org/loette-diario?lang=pl
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
chciałbym powiedzieć że pigułki w każdej aptece w Norge są za darmo !!!

wystarczy podejść do kasy i powiedzieć
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
66 Postów
Darcia K
(Darcia)
Początkujący
powiatowy myśliciel napisał:
chciałbym powiedzieć że pigułki w każdej aptece w Norge są za darmo !!!

wystarczy podejść do kasy i powiedzieć

Z jednej strony tak restrykcyjny kraj a z drugiej promujacy frywolne zycie. Bez sensu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Darcia napisał:
...Z jednej strony tak restrykcyjny kraj a z drugiej promujacy frywolne zycie. Bez sensu
BEZ sensu są wypowiedzi które produkujesz , żywcem od rydzykowatego mohera .
---
Zapamiętaj Moherku ...!
... Ten Norge Rząd , po prostu , nie chce znajdować na ŚMIETNIKU w reklamówkach Noworodków ...!
... Tu nie ma "Okien życia " jak w zakłamanej kołtunerskiej polandii ....!
... Tu kobieta , jak idzie pierwszy raz do lekarza z ciążą , to pada normalne pytanie , czy chce ją usunąć ... i jeżeli jest taka wola , to zabieg jest wykonywany bezproblemowo ... !
...
Tu Kobieta rządzi własnym ciałem , a nie Państwo i Kościół .
---
Ta antykoncepcja , nie wnikając w skutki uboczne , dla samego organizmu , jest logiczna i praktyczna , oraz nad wyraz TANIA dla Rządu , odpada bowiem wiele nieprzewidzianych i kosztownych problemów z NIECHCIANYMI CIĄŻAMI ...
---
Gdyby , GŁUPI ... RZYMSCY PAPIEŻE , nie zwalczali z uporem maniaka , antykoncepcji i prezerwatyw w AFRYCE nie było by tyle cierpienia , przez miliony głodujących i niechcianych Dzieci , na tamtym terenie .
---
PAMIĘTAJ ... każdy zdrowy Człowiek tak na umyśle jak i ciele , chce doznań jakie niesie ze sobą SEKS ... i tego nie zahamuje żadna Polityka , żaden Rząd , ani żadna Wiara .
---
A wręcz odwrotnie .
---
ECH ... moherowe , chore istoty .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
gabriel napisał:
ECH ... moherowe , chore istoty .[/color]
i do tego: "jakie to niesmaczne umieszczac testy ciazowe tuz przy kasie.... i to na tym samym wieszaku co prezerwatywy.... przeciez mlodziez na to patrzy"

ja raz slyszalem cos takiego w remie dawno temu... wygladalo na naszych rodakow ktorych odwiedzala kochajaca mamusia.... gratuluje ku**a braku mozgu.... buehehehehehhehehehehehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
66 Postów
Darcia K
(Darcia)
Początkujący
gabriel napisał:
Darcia napisał:
...Z jednej strony tak restrykcyjny kraj a z drugiej promujacy frywolne zycie. Bez sensu
BEZ sensu są wypowiedzi które produkujesz , żywcem od rydzykowatego mohera .
---
Zapamiętaj Moherku ...!
... Ten Norge Rząd , po prostu , nie chce znajdować na ŚMIETNIKU w reklamówkach Noworodków ...!
... Tu nie ma "Okien życia " jak w zakłamanej kołtunerskiej polandii ....!
... Tu kobieta , jak idzie pierwszy raz do lekarza z ciążą , to pada normalne pytanie , czy chce ją usunąć ... i jeżeli jest taka wola , to zabieg jest wykonywany bezproblemowo ... !
...
Tu Kobieta rządzi własnym ciałem , a nie Państwo i Kościół .
---
Ta antykoncepcja , nie wnikając w skutki uboczne , dla samego organizmu , jest logiczna i praktyczna , oraz nad wyraz TANIA dla Rządu , odpada bowiem wiele nieprzewidzianych i kosztownych problemów z NIECHCIANYMI CIĄŻAMI ...
---
Gdyby , GŁUPI ... RZYMSCY PAPIEŻE , nie zwalczali z uporem maniaka , antykoncepcji i prezerwatyw w AFRYCE nie było by tyle cierpienia , przez miliony głodujących i niechcianych Dzieci , na tamtym terenie .
---
PAMIĘTAJ ... każdy zdrowy Człowiek tak na umyśle jak i ciele , chce doznań jakie niesie ze sobą SEKS ... i tego nie zahamuje żadna Polityka , żaden Rząd , ani żadna Wiara .
---
A wręcz odwrotnie .
---
ECH ... moherowe , chore istoty .

Ty sluchaj dziadek. Nie znasz mnie ani moich pogladow wiec nie wjezdzaj na moja osobe z obrazliwymi tekstami, bo ja tego w stosunku do Ciebie nie robie!

Antykoncepcja hormonalna jest szkodliwa dla organizmu kobiety ale jednoczesnie przez jej stosowanie mlode panienki nie uzywaja innego zabezpieczenia przez co staja sie potencjalnym nosicielem wszelkich mozliwych chorob. Szkoda, ze Twoja pusta zapita glowa na to nie wpadla - co ja takiego moglam miec na mysli piszac swojego posta.

A o logicznych i praktycznych poczynaniach norweskiego rzadu nie zamierzam z Toba dyskutowac. Tyle w tym temacie!

I jeszcze zastanow sie troszke nad cala polityka farmaceutyczna

Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok