Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Pozostało jeszcze:

5
DNI

do zakończenia rozliczeń podatkowych w Norwegii

Rozlicz podatek

401 Postów

(gama28)
Wyjadacz
psculkas napisał:
gama28 mysle, ze 1 na 20 mezczyzn moze by sie zgodzil na ten zabieg. na poczatku oczywiscie dopytywalby sie, czy nie wplynie na jego meskosc.
w kazdym badz razie masz racje, jest to skuteczny sposob

Badania pokazują, że wazektomi poddają się mężczyźni wykształceni, inteligentni, spełnieni zawodowo itd.. Można w ten sposób zachęcić partnera. Mi się udało. Na szczęście typ silnego, płodnego macho odchodzi już do lamusa. Oczywiście w Polsce potrzeba na to jeszcze ze 20 lat, ale kro po kroku i nasi mężczyźni zrozumieją, że część odpowiedzialności trzeba wziąć na siebie. A nie, że kobieta chodzi w ciąży, rodzi, karmi, wychowuje i co, jeszcze się zabezpiecza???? A on marudzi, że jej libido spada po tabletkach??? O NIE! Ja już niczego nie biorę, mąż zabezpieczony, a życie seksualne, to....... słów brak, żeby opowiedzieć ile luzu człowiek ma, jak nie musi się na zabezpieczeniach skupiać! Polecam wszystkim!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
763 Posty
Joanna C
(giovi2)
Wyjadacz
NANA76 napisał:
Psculkas no tak te metody to w sumie tez antykoncepcja wlacznie z najskuteczniejsza metoda zwana CELIBATEM Dzieki wielkie za rade ale ja juz dawno wybralam swoja metode i biore tabletki o ktorych pisalam wyzej

Celibat to bezżeństwo a nie wstrzemięźliwość seksualna.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Giovi2 z celibatem tez zartowalam ale jak ktos nie rozumie czyjegos poczucia chumoru i do kogo nim bije to juz jego problemik Dzieki za uswiadomienie co oznacza slowo CELIBAT ale uwierz-nie jest mi ono potrzebne A wstrzemiezliwosc to juz 100% skutecznosci -dzieki za dodanie najskuteczniejszej metody antykoncepcji I wyluzujPozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
MAGDALENA PIOTROWSKA
(madziula_d)
Wiking
Oddam 3 opakowania tabletek Cilest.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:10  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok