Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Pozostało jeszcze:

4
DNI

do zakończenia rozliczeń podatkowych w Norwegii

Rozlicz podatek

kody do chess i internet - Norwegia

3 Posty
Adrian Czyż
(adi21)
Wiking
Witam jestem od nie dawna w Norwegi i ma kartę Chess macie może jakieś kody na minuty lub sms na polskie nr.? i jeszcze jedno pytanko Jak sobie załatwić internet z telenora mam od właściciela domu ale jest mega wolny..;/ Gdzei muszę się udać żeby to załtiwc i jaki jest tego koszt? Czy trzeba jakieś umowy podpisywać? Proszę o jak najwięcej infoo pozdroo dla was
Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
adi21 napisał:
Witam jestem od nie dawna w Norwegi i ma kartę Chess macie może jakieś kody na minuty lub sms na polskie nr.? i jeszcze jedno pytanko Jak sobie załatwić internet z telenora mam od właściciela domu ale jest mega wolny..;/ Gdzei muszę się udać żeby to załtiwc i jaki jest tego koszt? Czy trzeba jakieś umowy podpisywać? Proszę o jak najwięcej infoo pozdroo dla was

Sam jesteś jak widać od niedawna.

te kody to się doładowanie (ladekort) nazywa, do nabycia np. w narvesen lub tu www.chess.no/kontantkort/

nie wiem skąd przybywasz, ale w krajach cywilizowanych podpisuję sie umowę na określony czas (przeważnie rok) i płaci abonament, w NO nie ma jakiś wyjątków.

sprawdź sobie tu:
www.telepriser.no/portal/page/portal/telepriser/forsiden
(zakładka bredband lub mobilbredband)
wybierz>>zaloguj się >>ktoś do ciebie zadzwoni i ci załatwi net.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-6  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Adrian Czyż
(adi21)
Wiking
Wszedłem na stronkę którą mi podałaś i nic tam znaleźć nie mogę...
I jestem polakiem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
to idż do rimi albo remy 1000 i powiedz przy kasie .......chess kontakt hundra kroner ( tyle chyba zapamiętasz tak po najmniejszej lini łatwizny każda kasjerka zrozumie i wydrukuje ci za 100 noków
sant.........
i to bez lipy ......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Adrian Czyż
(adi21)
Wiking
wiem jak kupić kartę tlw się nauczyłem Chodzi mi o kody na tańsze rozmowy do polski
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
adi21 napisał:
wiem jak kupić kartę tlw się nauczyłem Chodzi mi o kody na tańsze rozmowy do polski

Jakie kody?... ..co zaslyszales??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-9  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty

(DarekPruchnicki)
Wiking
Sethur napisał:
Jakie kody?... ..co zaslyszales??

Witam wszystkich

Mi by się przydały kody jak w Polskich telefoniach np:
Doładowanie Orange - *125*kod doł *#
Stan Konta Orange - *124*#

W norweskim jeszcze za słaby jestem, znacie jakieś kody?
Pozdrawiam =)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-6  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
kod da Vinci może być?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
82 Posty
Marco Marcus
(Marc)
Początkujący
tu nie ma systemów oddzwanianych lub tympodobnych (jak np w UK) Myślę nawet że lebara sama w sobie jest takim systemem - wnioskuję po procedurze dzwonienia z zagranicy do NO....
Tak że informacji o kodach na tym forum raczej nie znajdziesz - co najwyżej Cię tu wyszydzą
powodzenia w NO
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
*150#
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj