Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Pozostało jeszcze:

5
DNI

do zakończenia rozliczeń podatkowych w Norwegii

Rozlicz podatek

STAN KONTA - Norwegia

1 Post

(IWKA27)
Wiking
WITAM,A JA MAM PYTANIE BO MAM OD DZIS ABONAMENT W LEBARA.JAK MOGE SPRAWDZIC ILE MI ZOSTALO DAROWYCH MINUT ITD..?SZYBCIEJ MILAM NA KARTE I ZAWSZE MOGLAM WCISNAC *150# I MOGLAM ZOBACZY A TERAZ JAK MAM ABONAMENT TO JAK WYBIERAM TEN NUMER TO NIE CHCE MI NIC POKAZAC JAKBY BYL BLAD.CZY JEST INNY NUMER ZEBY MOZNA BYLO SPRAWDZIC STAN KONTA????POZDRAWIAM
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
290 Postów

(agnieszkaj81)
Stały Bywalec
Sprawdzisz sobie konto jak dostaniesz rachunek za telefon.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-7  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
Jak będziesz pisać coś następnym razem to zaczynaj zdania Wielką literą, a potem do samiuśkiego końca wprowadzaj małe znaki (do kropki znaczy się, nie jest to trudne.) Oczywiście czynność tą powtarzamy w identyczny sposób w każdym następnym zdaniu. Było w klasach 1-3, ale może ominęłaś ten dział.
Naprawdę ujowo się czyta jak ktoś caps lock-a nie potrafi wyłączyć.

Konto możesz sobie sprawdzić na stronie internetowej lebary

lebara.no/mobil/minside

(po polsku jest bez obaw)

pewnie jak zadzwonisz na infolinie też dostaniesz info jaki jest stan konta.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-7  
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów
Paulina Mazurek
(paula123)
Wiking
ale żeś się uczepił tego CAPSLOCKA no ale masz racje... źle sie czyta

ja jestem bardzo ciekawa co z tym abonamentem w LEBARA bedzie, bo korci mnie od dłuższego czasu, żeby zmienic na abonament... ale czuje jakiś haczyk...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
paula123 napisał:
ale żeś się uczepił tego CAPSLOCKA no ale masz racje... źle sie czyta

ja jestem bardzo ciekawa co z tym abonamentem w LEBARA bedzie, bo korci mnie od dłuższego czasu, żeby zmienic na abonament... ale czuje jakiś haczyk...

bo caps lock to KRZYK! i ......................... będę się czepiał.

Fast pris ma tylko ten plus że nie trzeba doładowywać konta jak się kasa skończy i troszke tańsze minuty, tylko trzeba dużo gadać przez tel. żeby to się opłaciło.
Haczyk jest taki że mają klienta na kilkanaście miesięcy.

najlepiej to mieć numer w sieci d której się najwięcej dzwoni.
Można sprawdzić innych operatorów bo dają czasem fajne aparaty za free do abonamentu.

Ktoś mi minusy daje, jestem zdruzgotany
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
763 Posty
Joanna C
(giovi2)
Wyjadacz
Zuzu napisał:

Ktoś mi minusy daje, jestem zdruzgotany

Masz plusa na poprawę humoru
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów
Paulina Mazurek
(paula123)
Wiking
to nie jestem ja poklaszcze Ci troszke za te czepialstwo hehe i dobrą rade a nad abonamentem i tak sie musze jeszcze zastanowic ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
57 Postów
Michael M.
(SmokWawelski)
Nowicjusz

A co sie dziwisz ze Ci minusy daja, jak zamiast konkretnie odpowiedziec na zadane pytanie to nagonke robisz na uzytkownika. Teraz pewnie tez cos powiesz ze nie pisze z polskimi znakami... no bo mam norweska klawiature i nie chce mi sie instalowac polskiej bo tak latwiej.OOO...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
SmokWawelski napisał:

A co sie dziwisz ze Ci minusy daja, jak zamiast konkretnie odpowiedziec na zadane pytanie to nagonke robisz na uzytkownika. Teraz pewnie tez cos powiesz ze nie pisze z polskimi znakami... no bo mam norweska klawiature i nie chce mi sie instalowac polskiej bo tak latwiej.OOO...

Pisz jak chcesz, czytać nie potrafisz z tego co widzę.
Minusy to ......... co ja dziecko jestem, jakbym się uparł to można tu narobić plusów tyle że.... tylko po co mi to?

Z tekstu trzeba wyłapywać najistotniejsze rzeczy i pewnie nie zauważyłeś tego, że jako jedyny odpowiedziałem na zadanie pytanie.

lebara.no/mobil/minside

Jak ktoś chce tylko suchej informacji to niech pyta u źródła (komuś chyba płaci za usługi tel?)
Tu jest forum i każdy pisze jak chce i kiedy mu się chce.

I tak daleko mi jeszcze do "elyty" która tylko pisze(same ciepłe słówka przeważnie)

Klawiaturę to masz chińską (ewentualnie koreańską lub jakąś inną skośnooką ) co najwyżej norweskie znaki na niej są, a tu chodzi o język wprowadzania znaków. OOOOO
(Co nie każdy może przeskoczyć bo nie zawsze się da)

bo caps lock to KRZYK i ........................będę się czepiał, zdania nie zmieniam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
31 Postów
iwona kicińska
(solaiwona)
Nowicjusz
witam podaje ci numer do lebara na sprawdzenie konta 06160 w wiadomosci sms wpisujesz stan konta i przychodzi ci cala rospiska minut.pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok