Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Pozostało jeszcze:

6
DNI

do zakończenia rozliczeń podatkowych w Norwegii

Rozlicz podatek

jak wprowadzić å, Ø, æ, do znaków w komórce z PL ? - Norwegia

1 Post
Ewa R.
(Evinxon)
Wiking
Hej,

Mam pytanie jak w temacie: jak wprowadzić znaki norweskie (å, Ø, æ) do znaków w komórce z PL ?
Chodzi o Nokię 5200, jakoś można to śiągnąć, czy łatwiej już kupić komórę w NO?

Jak Wy sobie radzicie z sms'ami po norwesku, bo czasem jak się zastępuje znaki norweskie zwykłym "a", czy "o", to upełnie inne znaczenie wychodzi

Pozdrawiam i czekam na odp.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:13  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Ja mam telefon kupiony w Norwegii. A czy łatwiej kupic telefon w Norwegii niz w Polsce, to nie wiem... W Norwegii wchodzisz na strone nokii i zamawiasz, albo idziesz do sklepu nokii i kupujesz. Jezyk mozna po prostu wgrac.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
nds1.nokia.com/phones/files/guides/Nokia_5200_UG_pl.pdf

strona 23 i 43(tekst) i 62 zmiana języka, a czy jest tam język norweski to nie wiem.

www.nokia.pl/pomoc/oprogramowanie/nokia-software-updater

Tu sobie możesz soft po Norwesku wgrać jakby nie było i sprawdzić czy masz aktualną wersje oprogramowania.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
57 Postów
Michael M.
(SmokWawelski)
Nowicjusz
wgraj sobie jezyk w PL to cie biedzie kosztowalo mnie j niz komorka w NO
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
20 Postów
Justyna ;)
(Jena)
Wiking
ojojoj piszac sms trzeba wejsc w opcje jezyk tekstu i wybrac norweski po napisaniu mozna wrocic na polski ja tak robie. å jest na klawiszu 2, ø na klawiszu nr 6, æ na klawiszu nr 2 itd powodzenia w pisaniu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:7  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok