Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Szukam sklepu online z PC - Norwegia

Czytali temat:
Kamil Kasp Dawid Travel (8384 niezalogowanych)
21 Postów
Daniel xXx
(daneq167)
Wiking
Szukam sklepu internetowego gdzie mogę złożyć z komponentów wybranych na tej stronie swój własny sprzęt po czym dodać do koszyka i oni przywiozą już złożony gotowy komputer za opłatą..
Wiem ,że jest taka strona w Polsce ale czy tu jest to nie wiem ;/ bo nie chce kupić na ślepo oddzielnie komponentów bo nie chce mi się składać samemu.
Sprawdzałem różne stronki online ale nie mogę tego znaleźć, pomoże ktoś ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
daneq167 napisał:
Szukam sklepu internetowego gdzie mogę złożyć z komponentów wybranych na tej stronie swój własny sprzęt po czym dodać do koszyka i oni przywiozą już złożony gotowy komputer za opłatą..
Wiem ,że jest taka strona w Polsce ale czy tu jest to nie wiem ;/ bo nie chce kupić na ślepo oddzielnie komponentów bo nie chce mi się składać samemu.
Sprawdzałem różne stronki online ale nie mogę tego znaleźć, pomoże ktoś ?

nie spotkalem sie z takim sklepem, ja kupuje czesci np. w netonnet.no no i skladam sam...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
pewnie nie wie jak wetknąć procesor, czy pamięć w płytę
a za projektowanie się bierze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
dzony xxx
(dzony)
Wiking
proline.pl/
mają najlepsze ceny , a jak dobrze pamietm to i za opłatą poskładają
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
21 Postów
Daniel xXx
(daneq167)
Wiking
Widzę zieloni ,którzy nie znają sklepów w którym złożą ci zakupiony sprzęt z podzespołów dodanych do koszyka.. otóż istnieje taka strona w Polsce a nazywa się Techplanet.p za 1zł.. szukam podobnych stron tutaj.
Nigdy nie składałem komputera i nie chcę czegoś zrypać..

"złożenie komputera nie polega na wetknięciu procesora gdzieś tam"

Dzięki BiZi i dzony. A tobie jasta polecam trochę być kumatym, jakoś nie widzę gdzie napisał bym ,że biorę się za projektowanie...

do zamknięcia
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Oczywiscie ze w Norwegii istnieje taka strona nazywa sie: www.komplett.no

Tyle ze jesli sam chcesz sobie wybrac z czego ma sie skladac komputer to musisz do nich zadzwonic i umowic sie zeby ci zlozyli za dodatkowa oplata. Lecz jesli niepotrafisz sam zlozyc komputera to upewnij sie ze wiesz naprawde jakie zestawienie bedzie najszybsze.

Co do skladania to naprawde jest niezwykle proste lecz mozna zrobic cos niezwykle "genialnego" jak zapomniec malutkich gumek ktore maja sie np. znajdowac miedzy wkretami do obudowy a plyta glowna. I wtedy cos "pyknie i strzeli" zapachnie przypalanym plastikiem i conajmniej plyta glowna przejdzie "na druga strone do Walhalli/Wyraju"....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
daneq167 napisał:

Teraz, w dobie internetu, mozesz wszystkie instrukcje znalesc na necie.
Zaloze sie, ze na youtube cos znajdziesz.
Ogolnie, to nic trudnego, czytaj instrukcje, pamietaj o uziemienu w czasie montazu i kup to co do siebie pasuje.

Komplett.no sklada komputery, np. tutaj:
www.komplett.no/k/config.aspx?ConfigSystemId=10780
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
21 Postów
Daniel xXx
(daneq167)
Wiking
Elise napisał:
daneq167 napisał:

Teraz, w dobie internetu, mozesz wszystkie instrukcje znalesc na necie.
Zaloze sie, ze na youtube cos znajdziesz.
Ogolnie, to nic trudnego, czytaj instrukcje, pamietaj o uziemienu w czasie montazu i kup to co do siebie pasuje.

Komplett.no sklada komputery, np. tutaj:
www.komplett.no/k/config.aspx?ConfigSystemId=10780

Dzięki, ale już to upatrzyłem no ale co mi tego, jak zaznaczam to co chce to na dole cena robi sie coraz większa nie mogę wybrać niczego swojego a tamten zestaw wywalić.

No cóż dziękuje za odpowiedzi, zdecyduję się chyba sam poskładać z pomocą poradników bo o szkodę nie trudno.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
www.komplett.no/

i znowu czlowiek sie czegos nowego dowiedzial .....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok