Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Pozostało jeszcze:

4
DNI

do zakończenia rozliczeń podatkowych w Norwegii

Rozlicz podatek

przestalo czytac karte sim - Norwegia

Czytali temat:
Roman Żmuda Bartosz K Karolina . Monika kilimnik Klaudia Przemus Adam Mroziński Przemek Głębocki wojciech18 Staśkiewicz Agnes333 bobi bob Weronika Żółtowska (5400 niezalogowanych)
3 Posty
jakub braba
(morej81)
Wiking
Witam,
Razem z moim kolega mamy problem z karta sim mycall. Okolo 2 miesiace temu kupilismy karty i aktywowalismy. Nie bylo zadnego problemu do wczoraj kiedy to nagle okolo godziny 12 mi i mojemu koledze telefon przestal czytac karte sim. Nie moge sie do nikogo dodzwonic i oczywiscie w druga strone. Moglby ktos mi podpowiedziec o co w tym chodzi? Pozdrawiam !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
jakub braba
(morej81)
Wiking
ktos cos wie na ten temat? bede wdzieczny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
29 Postów
Lidka W
(lotka)
Wiking
nie wiem czy pomogę, ale....
mój mąż miał podobny problem ostatnio
napisał meila do nich,że ma problem z kartą. Odpisali, że ten nr tel, jest aktywny i oni żadnego problemu nie widzą. Zalecili zamówienie duplikatu, który chyba kosztuje 36Kr i przychodzi pocztą.
Problemem był chyba zbyt wytarty tył karty i dlatego jej nie czytało.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
jakub braba
(morej81)
Wiking
Dzieki za pomoc, ale to chyba nie problem z "wytarta" karta gdyz nie wierze, ze w tym samym czasie dwie sie popsuly W dodatku obie maja niecale 2 miesiace
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
morej81 napisał:
Dzieki za pomoc, ale to chyba nie problem z "wytarta" karta gdyz nie wierze, ze w tym samym czasie dwie sie popsuly W dodatku obie maja niecale 2 miesiace
A może po prostu , trzeba je zwyczajnie doładować !? .
---
Niemniej , nie zaszkodzi wejść na Ich stronę zalogować się i sprawdzić co jest s tymi numerami nie tak .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok