Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Pozostało jeszcze:

5
DNI

do zakończenia rozliczeń podatkowych w Norwegii

Rozlicz podatek

łatwy, prosty sposób na sciaganie muzy..... - Norwegia

Czytali temat:
Rafał Gadomski (2336 niezalogowanych)
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
W związku z tym, ze norweskie stacje radiowe są delikatnie mówiąc do dupy, poszukuje łatwego i prostego sposobu sciagania muzyki na kompa i nagrywanie jej na płyte np: CD, Mp3.....

Wiem,ze dla niektórych to mały pikuś (pan pikus), ale ja nie jestem zbyt biegły w te klocki, wiec bardzo prosze o szczegółowe wskazówki (pokazanie palcem wręcz) : ))
Duzo podrózuje i mam dosc słuchania P4 lub radio norge, które dołują słuchaczy puszczając dzien w dzien te same starocia i smętne kawałki....
Wiem,ze w duzych miastach jest tez the voice, mp3, czy w oslo radio P5, ale oni tez zamulaja puszczając jeden kawałek 6x dziennie.....
Po 17 (mam neta za friko) słucham oczywiscie polskich stacji > rmf, zetka, etc....
ale do 17 wymiotuje słuchając ww stacji
Wiec jesli komus zalezy na zdrowiu marianka (odwodnienie i powolna smierc), to pomózcie-pls : ))

ps Jak mozna puszczac w pt o godzi 15/16, kiedy ludzie jadą na weekend, po pracy w humorze jak ta lala kawałek "dont give up".....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
nie bądź taki
daj innym zarobić
będąc w Warsiawie
zakup kilkanaście płyt CD
z ulubioną disco polo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
janek.........

mój ulubiony "akcent" upasł sie jak swinia i przestał koncertowac

baYer full spiewa po chinsku, w ogóle polski "show business" zszedł dawno na psy.....

Liczyłem, ze ty stary lis masz jakis dobry sposób, a ty wysyłasz mnie do.... empiku

Wez temu chłopaczynie napisz lepiej gdzie moze znalezc swoje wynik krwi w necie, bo siedzi i obgryza paznokcie po upojnej sobotniej nocy z piekną pakistanką
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
571 Postów
helen :)
(pozazycie)
Wyjadacz
www.sciagnij.pl/programy/p/Windows-Wideo...ideo-RealPlayer/1054

Ja mam ten od laty...pojawia sie przy kazdej muzyce filmie i tylko klkasz i pozniej przerabiasz tym samy na inne formaty jakie chcesz.Polecam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spóźnieni3)
Stały Bywalec
Jest taki program ares który ściąga się na komputer i przez ten program można ściągać muzykę filmy itd tylko w wyszukaj wpisuje się tytuł i wyskakuje np 1000 odnalezionych plików (z czego najlepiej wybrać ten którego najwięcej ma użytkowników bo szybciej się ściągnie) pod tą nazwą klika się jeszcze raz i pobiera i wszystko co się ściągnie zapisuje się w folderze My Shared Folder na pulpicie.
Na początek może być trochę trudno ale ty stary wyjadacz jesteś więc dasz sobie radę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-6  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
www.youtubesnips.com/ na przyklad - wklejasz adres z YT albo uzywasz opcji szukaj u gory.... po otwarciu masz opcje downlad albo mp4 albo flash )) sciagajac mp4 masz teledysk na kompie a wrzucajac pozniej mp4 do mediaplayera mozesz wypalic muze audio ))

plus programu: free no i jest online.. nic nie musisz instalowac na kompie ))

a do muzy to kiedys uzywalem emule, imesh.. programow p2p - teraz nawet nie wiem jak z ich popularnoscia i dostenoscia plikow....

itunes??? nie jestem pewny ale to chyba tylko dla wyrobow firmy z jablkiem...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
jdownloader.org/

za pomocą tego programu zasysasz wsio. wystarczy wkleić link z youtube zostawić zaznaczone tylko MP3 pobrać.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
zapiska.pl - wklejasz linki z youtub-a lub wrzuty...
centrump2p.com/magnet/ - na torrenty
tu jest lista stron do wygenerowania centrump2p.com/magnet/strony wpisz w googlach jak to sie robi bo to latwe ale za duzo tlumaczenia-
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Wiking
Ja pobieram empetrójki z konwertuje.pl - darmowe konwertowanie z yt do mp3
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
623 Posty
Karol Pitek
(karol3)
Wyjadacz
od lat znajduję wszelaką muzę przez Soulseek (www.slsknet.org)
albo jak się komuś nie podoba to BT czy inne Emule
do nagrywania to jest Nero
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok