Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Pozostało jeszcze:

5
DNI

do zakończenia rozliczeń podatkowych w Norwegii

Rozlicz podatek

Legalizacja haka montowanego w PL - Norwegia

Czytali temat:
daniel m Mike Grzesik Marek Troc Erigo Hermes1 (1929 niezalogowanych)
33 Posty
Nowicjusz
Witam,

Przymiezam sie do zamontowania haka w samochodzie, chce to zrobic w Polsce z wiadomej przyczyny. Czy ktos przerabial juz legalizacje tego w NO?

Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Torsk napisał:Przymiezam sie do zamontowania haka w samochodzie, chce to zrobic w Polsce z wiadomej przyczyny. Czy ktos przerabial juz legalizacje tego w NO?
Tu nie ma czegoś takiego jak legalizacja haka .
---
Jeżeli hak jest zamontowany profesjonalnie i przez firmę , oraz posiadasz... rachunek/fakturę ...jak i kartę gwarancyjną do haka , to na najbliższym przeglądzie Możesz te dokumenty ewentualnie pokazać .
---
Ja na przeglądzie dałem cały komplet , gość wzruszył ramionami i nawet ich nie przejrzał .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
33 Posty
Nowicjusz
Ok, dzieki za odpowiedz
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
159 Postów
Johnny Walker
(Moroklumpen)
Stały Bywalec
gabriel napisał:
Tu nie ma czegoś takiego jak legalizacja haka

Torsk, ja tego osobiście nie przerabiałem ale na Twoim miejscu nie słuchałbym Gabriela, tylko zapytał Statensvegvesen. Jestem prawie pewien, że musisz przejść przez jakieś procedury, zapytaj jakie musisz spełnić warunki. W Karcie wozu (vognkort) masz pozycję nr. 14 "Tilhengerkopling", a więc żeby wszystko było zgodnie z przepisami Twój hak powinien się tam znaleźć.
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
zbigniew zbigniew
(viking321)
Wiking
Dokladnie tak jak napisal Gabriel. Zakladasz i juz go masz. Przerabialem ten temat 4 lata temu.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok