Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Pozostało jeszcze:

3
DNI

do zakończenia rozliczeń podatkowych w Norwegii

Rozlicz podatek

Pilnie potrzebna mapa Norwegii do nawigacji - Norwegia

Czytali temat:
Rafal Wisniewski Jarek C. GRZEGORZ SOBÓR adam ross Dariusz Banzmer Daniel Bednarz Lech LechR wiesław zaborowski sensei69 Michał M. RtOiP80 (7245 niezalogowanych)
20 Postów
Ewelina ....
(ewelin_ka)
Wiking
Witam.
Mam ogromną prośbę, a mianowicie chodzi o wgranie mapy Norwegii do mojej nawigacji. (model lark voyage) Aktualnie wgrana jest tylko mapa Polski...
Czy jest możliwość ściągnięcia jej przez internet?? Pytam, bo niestety nie jestem internetowym znawcą i nie bardzo wiem jak to zrobić Byłabym wdzięczna za wszelkie wskazówki od osób dla których ten temat nie jest żadnym problemem
Pozdrawiam!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
Hej ja ściągałam cała automapę z Rapidshare i póżniej wgrywałam po kolei do nawigacji.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Ona82 napisał:
Hej ja ściągałam cała automapę z Rapidshare i póżniej wgrywałam po kolei do nawigacji.
właściwie to powinnaś użyć zwrotów:
- ja załatwiłam sobie całą automapę z Rapidshare
- ja skombinowałam sobie całą automapę z Rapidshare
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
Żeby sobie skombinować automapę z rapidshare trzeba wykupić dostęp ale zapewne Ty sie na tym nie znasz więc się nie wypowiadaj.
Nie będę z Tobą dyskutować bo głupiemu trzeba ustąpić.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Ona82 napisał:
Żeby sobie skombinować automapę z rapidshare trzeba wykupić dostęp ale zapewne Ty sie na tym nie znasz więc się nie wypowiadaj.
Nie będę z Tobą dyskutować bo głupiemu trzeba ustąpić.

Blondi wykupiłaś dostęp jedynie do Rapidshare, a mapę ukradłaś i koniec dyskusji
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
I huj Ci do tego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Ona82 napisał:
I huj Ci do tego
pisz przez CH to będzie dłuższy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
Ona82 napisał:

Czy wgrałaś ją do tej "nawigacji"? bo coś mi sie nie wydaje aby to działało.

www.automapa.pl/?PEI=53169&lng=PL&cid=206868

tu masz plik testowy za free ja zdziała to można kombinować z full wersją, ale czarno to widzę z tą "nawigacją".

to jaki kto ma soft to już jego sprawa, lekcja legalności może wiele nauczyć.

P.S. Nie trzeba kupować abonamentu żeby skombinować mapę z rapida, swoją drogą płacenie za ściąganie 'kopii zapasowych" to dopiero.....buhaha (podziw dla tych którzy twierdzą że jak płacą za rapid-a to mają legal soft?! )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
20 Postów
Ewelina ....
(ewelin_ka)
Wiking
Komentarz od Eweliny:
I kolejna nieproszona odpowiedź przez "TEGO" tępego faceta..... nawet nie ma się ochoty komentować tego co piszesz.... już wielu ludzi mówiło co o Tobie myśli, więc to że napiszę że jesteś ciotą, idiotą któremu się nudzi..., który chyba posiada syndrom niższości i próbuje dowartościować się wymyślnymi komentarzami na forum...- nikogo nie zdziwi!
Więc jeśli nie masz nic do powiedzenia w sprawie, która jest w temacie....- nie wpierdalaj się!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
dla wszystkich tępych KLĘP co nie potrafią nawet ukraść coś z internetu
chomikuj.pl/coolchesters/AUTOMAPA+6.6+Si...84+2010+Europa+final
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok