Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Pozostało jeszcze:

4
DNI

do zakończenia rozliczeń podatkowych w Norwegii

Rozlicz podatek

Najlepsza Szkoła Językowa w Stavanger / Porady - Norwegia

Czytali temat:
Anna Polanska-Paulovits a z krzysztof kubica22 Paweł Czepek Anna Drozd Paulina Fierke Grzegorz Gumiński Artur Klimas urszula butowska DorotaJ Ciemnoblekitna Ciemnoblekitna Agata_ssss ASK-Gjerdrum Daniel98 (6351 niezalogowanych)
10 Postów
Piotr X
(GhostCat)
Wiking
Pewnie ten temat się pojawiał, jak tak to sorry, ale dla mnie to ważne Sprawa jest prosta - języka muszę się nauczyć praktycznie od zera, w miarę szybko i solidnie. Bez znaczenia czy kurs jest w ang czy w pol. Jeśli ktoś może jakąś szkole polecić, zna się na temacie i ma coś ciekawego do powiedzenia to proszę pisać, z góry dzięki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Tu masz wykaz kursow no. w Stavanger :

www.kursagenten.no/3/norskkurs-132.aspx?...mp;kommune=Stavanger

Powodzenia w nauce
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
512 Posty
ania s
(ania_s)
Wyjadacz
wiekszosc kursow juz ruszyla....
polecam Sola Folkeskole - 1 w tygodniu 3h - ok 3000kr - 48h
odradzam Folkeuniversitet - 2 razy w tygodniu po 4h - ok 3800kr - 52h
to tak z mojego doswiadczenia tylko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
107 Postów
Kasia kkkkk
(Kosacha)
Początkujący
Ja polecam Folkeuniversitet, kursy 2 razy w tyg. jeden poziom trwa 6 tyg. duuuzo materialu na raz, jak odrabiasz zadania domowe to szbko wchodzi do glowy bez wiekszego wysilku.Raz w tyg. to zdecydowanie za malo na nauke jezyka obcego. Wiekszosc i tak zalezy od nauczyciela, ktory prowadzi zajecia.

Zycze powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
20 Postów
Aisak2 .
(aisak2)
Wiking
A ja polecam kurs w Sola, a dokladnie Sola voksenopplæring. To jest rodzaj szkoly o intensywnym trybie nauczania 300h = 5000kr, cena bardzo przystepna Zajecia sa w poniedzialki, wtorki i srody od 8.30 do 13, zaczynaja sie zapisy do nastepnej grupy ktora wedlug planu ma zaczac nauke od 18 pazdziernika. Wybor pozostawiam Tobie

Wiecej informacji znajdziesz tutaj voks.solaskolen.no/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Piotr X
(GhostCat)
Wiking
dzieki wszystkim, jesli ktos ma jeszcze jakies propozycje to prosze sie nie krepowac co do szkoly to ten intensywny kurs brzmi interesujaca tyle ze 3 dni troche wyciete z zycia a przeciez tez wypada zarabiac heheh Musze jeszcze pomyslec. Zgadzam sie ze 3h w tyg to malo, co do Folkeuniversitet to sporo osob narzeka.. Nie wiem musze sie z tym przespac oo

Jak macie jeszcze jakies pomysly to prosze pisac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Piotr X
(GhostCat)
Wiking
PS. a co z Johannesem???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
107 Postów
Kasia kkkkk
(Kosacha)
Początkujący
Probowalam sie zapisac w Johanesie, ale nie chcieli mnie tam przyjac pierwszenstwo maja zawsze ci zpoza UE no i dla nas nie ma juz miejsca. Szkola ponoc bardzo dobra.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(kasienia)
Wiking
hejka,ja chodze do johannes na kurs dzienny i bardzo chwale ta szkole mily solidny nauczyciel dobrze dokladnie uczy mili ludzie poprostu jest the best i odrazu mnie przyjeli pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów

(horeszko13)
Wiking
Hej, ja też chodziłem na kurs z Folkeuniversitet i jakoś nie byłem zadowolony. Zależało to głównie od nauczycieli. Teraz próbuję innego kursu m.in ze Stavanger Universitetet. Tutaj jest link www.uis.no/article.php?articleID=25588&categoryID=5793.
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:7  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok