Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Pozostało jeszcze:

1
DZIEŃ

do zakończenia rozliczeń podatkowych w Norwegii

Rozlicz podatek

CNC operator AArbakke w Bryne - Norwegia

Czytali temat:
4 Posty
maxis maxis
(maxis)
Wiking
Witam. Czy ktos z forumowiczow pracuje lub pracowal w firmie Aarbakke w Bryne pod Stavanger? Obecnie pracuję niedaleko Bergen jako operator CNC ale zastanawiam sie nad zmiana pracy. Niestety w internecie nie ma żadnych opinii i informacji na temat tej firmy jak się tam pracuje jakie są zarobki jakie sa zmiany itp (oprocz oczywiscie ich strony internetowej). Interesuje mnie przede wszystkim praca na zmiany (3 tygodnie pracy 3 tygodnie wolnego itp.) Jeśli ktos z was ma jakies info o tej firmie lub o innych w Stavanger lub okolicach bede bardzo wdzieczny. Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Damian Gach
(Damos76)
Wiking
Witam.
widzę że jakiś czas temu szukałeś czegoś na temat Aarbakke, jakbys miał jakeś info na temat tej firmy to daj cynk. z tego co wiem to wkrótce chcą zatrudnić 200 osób.lecz nie wiem na jakich stanowiskach. Ja co prawda jestem jeszcze w Polsce ,ale nie długo zasile szeregi emigrantów tutaj jestemoperatorem i programistą drążarek wgłębnych i drutowych i z tego co wiem to dwie drutówki maja więc może jest szansa.
Damos
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
Lesterek -
(Lesterek1)
Wiking
Ciezko sie tam wbic ...zatrudniaja norkow. Jakies 10 lat wstecz wyslalem tam cv ale byla odmowa z racji slabej znajomosci jezyka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok