Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Pozostało jeszcze:

4
DNI

do zakończenia rozliczeń podatkowych w Norwegii

Rozlicz podatek

Praca Kierowca C+E ADR+ Cysterny poszukiwana - Norwegia

Czytali temat:
Mateusz Walkowiak Slaw xxx GregNor Bartek Mazurek (7550 niezalogowanych)
4 Posty

(IreAndrzej)
Wiking
Witam, od kilku tygodni mieszkam wraz z rodzina w Stavanger. Poszukuje pracy w zawodzie kierowcy choć mile widziana jest też każda inna praca. Pracowałem w Polsce jako kierowca międzynarodowy C+E posiadam certyfikat ADR (rozszerzony) + Cysterny. Jestem w trakcie nauki języka Norweskiego, a Angielskim operuję dość słabo. Będę wdzięczny za wskazówki gdzie i w jaki sposób mógłbym zacząć poszukiwania. Może istnieją w okolicach Stavanger jakieś agencje pracy itp. Będę wdzięczny za każdą przydatną wskazówkę. Andrzej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
360 Postów

(KonkoN)
Stały Bywalec
siema
nie wiem jak u Ciebie ale w Oslo raczej nie ma problemu z pracą dla kierowcy tym bardziej jak masz udokumentowane doświadczenie, najlepiej weź papiery CV i idź bezpośrednio do firmy i pytaj się o prace (jak zostawisz CV to dzwoń do nich co dzień), wtedy będziesz wiedział co i jak na 100%, jak nie masz polskiej to wyrób sobie kartę kierowcy do tacho bo bez tego raczej nie pojedziesz
pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty

(IreAndrzej)
Wiking
KonkoN dzięki za odzew. Posiadam kartę kierowcy, a od jutra startuję pobiegać po firmach transportowych w okolicy tylko pozostaje mi je namierzyć. Każda wskazówka dla mnie dziś na wagę złota..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
360 Postów

(KonkoN)
Stały Bywalec
wpisz w google transportselskap stavanger lub inne frazy sobie przetłumacz na norweski i powinno wyskoczyć, jak by mówili że są jakieś obiekcje że nie jeździłeś w Norwegii to mów że jeszcze jest dobra pogoda i przed zimą poznasz drogi, itp
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
161 Postów
Stały Bywalec
Ze niby jak?
Przyjechales do stv.z rodzina,bez umowionej pracy?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty

(IreAndrzej)
Wiking
ftw tłumaczenie Tobie z osobna kto ma pracę, dla czego i z kim tu przyjechałem nie ma sensu. Zaufaj mi ,, jeśli będę potrzebował spowiednika znajdę sobie księdza.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
161 Postów
Stały Bywalec
Czyli mialem racje!

p/s:
swietny material na kolejnego niewolnika c+e (z cysterna!)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
64 Posty

(Bochenek)
Początkujący
alexkawa napisał:
[quote
jesli nawet przypadkiem wspominasz o rozmowie z duchownym, to moim zdaniem nie potrebujesz pracy, lecz dobrego specjalisty, ktory pomoze Tobie dorosnac do samodzielnosci, tej duchowej takze ;][/quote]

Alex, nie brałeś dzisiaj tabletek? Polecam Clonezepanum 5 mg - to lek na padaczkę, bo monotematyczny jesteś w swojej nienawiści do wszystkiego, co jest inne niż twój anachroniczny, zatęchły światopogląd lewacki. Skąd ty się wziąłeś. Chyba w domu rodzinnym na ścianie wisiał u ciebie portret Stalina.Tak? Ha,ha,ha.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty

(IreAndrzej)
Wiking
Temat nadal aktualny, może ktoś z Was słyszał o wolnych miejscówkach w okolicach Stavanger?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
360 Postów

(KonkoN)
Stały Bywalec
to czy mówi po jakiemuś innemu niż po polsku to już nie mój problem, padło pytanie jest i odpowiedz a co będzie dalej to już tylko w rękach i umiejętnościach Andrzeja
tak z ciekawości ile CV złożyłeś do tej pory będąc OSOBIŚCIE w jakiejś firmie ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok