Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Pozostało jeszcze:

3
DNI

do zakończenia rozliczeń podatkowych w Norwegii

Rozlicz podatek

Ile kosztuje podróż do norwegii - Norwegia

Czytali temat:
Paulina Morka przemek wrona Maciej Szerszen roko74 xxx Sylwia Wielowska dudus87 m3gi Andi148 lopezpfk21 (11629 niezalogowanych)
4 Posty
Wiking
Jestem ciekaw ile kosztuje dojazd do Norwegii Stavanger wlasnym samochodem calkowity koszt prom + autostrady itd itp? z Warszawy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
277 Postów
M N
(MareckiMarecki)
Stały Bywalec
Frydziu napisał:
Jestem ciekaw ile kosztuje dojazd do Norwegii Stavanger wlasnym samochodem calkowity koszt prom + autostrady itd itp? z Warszawy

Skoro zadajesz takie pytania , to lepiej nie jedz , bo zginiesz tu marnie .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-9  
Odpowiedz   Cytuj
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
A co liczyć nie potraficie ? A moze mam wiedzieć jeszcze ile spala twoja bryka,
I z jakim obciążeniem będziesz jechał?
Q.wa do przedszkola na jednej nodze i to w te pędy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Frydziu napisał:
Ciekawość to bardzo pozytywny czynnik ...
Dodaj jeszcze do tego cierpliwość i będziesz prawie doskonały ...

---
-Wejdź sobie , dla wprawy na map24 i krok po kroku , szukaj odpowiedniej trasy .... .
-Wejdź sobie , na Autopass.no i umiejętnie , znajdź odpowiednie bramki i ceny ... .
- Wejdź sobie , na jakąkolwiek sieć paliw w Norge i znajdź , odpowiednie miejsca stacji na trasie i aktualne ceny ... .
-----
I jeszcze parę innych wejść na Interesujące strony , związane z Norge i będziesz Mistrzem .
---
ŻMUDNE ... !? ... i nudne ... ? .
---
Cóż ... takie życie , tylko w bajkach o łatwej i bogatej Norwegi wszystko podawane jest na tacy ... .
---
W życiu codziennym wszystko trzeba samemu przewertować i zobaczyć , by późnij mieć pewność iż wybrało się tą właściwą opcję ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Wiking
skoro sa już tutaj tacy mądrzy i wyedukowani to chciałbym z tej wiedzy skorzystać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
a wybierasz się niemcem na ropę?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Frydziu napisał:skoro sa już tutaj tacy mądrzy i wyedukowani to chciałbym z tej wiedzy skorzystaćTym nieudolnym zdaniem , nie ośmieszasz Nas ! . tylko i wyłącznie ... siebie samego ... ! .
---
Jednak CI wyżej w swoich postach , mieli trochę racji co do ciebie .
---
Ja spadam ...
---
BĘC
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
Frydziu napisał:

Dolicz jeszcze 50 km z Grojca do Wawy.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Wiking
mam do wyboru albo amerykaninem na rope albo japoncem na gazie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Frydziu napisał:

Sprawdz sobie odleglosc na google maps, na podstawie tego obliczysz srednie zuzycie paliwa, ceny autostrad sa w necie, ceny promow rowniez. Matematyka nie gryzie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok