Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Pozostało jeszcze:

3
DNI

do zakończenia rozliczeń podatkowych w Norwegii

Rozlicz podatek

Potrzebna lodówko-zamrażarka - Norwegia

Czytali temat:
anakondaa Jakaś tam (1653 niezalogowanych)
10 Postów
Jaroslaw Szpak
(marcin99715)
Wiking
Potrzebuje lodówko-zamrażarkę najchętniej niewielką ale sprawną, może ktoś nie potrzebuje i chciałby oddać lub odsprzedać za symboliczną kwotę. Stavanger tel. 96726146
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty

(grazyna1)
Wiking
Lodowke dam gratis ma ok 10 lat,ale za zamrazarke chce 500 kr.Zamrazarka jest 150-200 litrow ma ok 6 lat i jest w bardzo dobrym stanie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Jaroslaw Szpak
(marcin99715)
Wiking
Witam. Ponawiam pytanie. Wciąż jest potrzebna lodówko-zamrażarka.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
marcin99715 napisał:
Witam. Ponawiam pytanie. Wciąż jest potrzebna lodówko-zamrażarka.
Prędzej znajdziesz na wstawce , przy sklepach ze sprzętem AGD ... jak chociażby >Expert<...lub >Elkjøp<...
---
Najlepiej jednak po godzinach otwarcia sklepów ...
---
W Mojej Wsi spod tych sklepów gonią pracownicy/ w godzinach otwarcia / ... po zamknięciu dużo kolorowych buszuje w koszach ---//bezproblemowo/ spotkałem też tam PARU RODAKÓW swojego czasu//
A teraz zaczynają się Nowe >dostawy< ...ponieważ zaczyna się okres przedświąteczny ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Jaroslaw Szpak
(marcin99715)
Wiking
Dziękuje gabriel za radę, już po raz drugi na tym forum doradzasz mi jak narobić sobie smrodu a nie wspomnę o innych ludziach którym zle życzysz. Czytaj ze zrozumieniem, potrzebuję kupić lodówke a nie ukraść z rampy pod sklepem. A branie ze wpomnianych przez ciebie miejsc to nic innego nie jest jak kradzież. Piszesz dużo postów na forum widzę ale wszystkie one nie mają sensu. Dziękuje za takie rady jeszcze raz i nie pisz więcej takich głupot. Powodzenia i nie daj się złapać pod sklepem bo dostaniesz wilczy bilet.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
marcin99715 napisał:
Dziękuje gabriel za radę, już po raz drugi na tym forum doradzasz mi jak narobić sobie smrodu a nie wspomnę o innych ludziach którym zle życzysz. Czytaj ze zrozumieniem, potrzebuję kupić lodówke a nie ukraść z rampy pod sklepem. A branie ze wpomnianych przez ciebie miejsc to nic innego nie jest jak kradzież. Piszesz dużo postów na forum widzę ale wszystkie one nie mają sensu. Dziękuje za takie rady jeszcze raz i nie pisz więcej takich głupot. Powodzenia i nie daj się złapać pod sklepem bo dostaniesz wilczy bilet.
---
Taki Mój Tekst ...Jaka twoja... ponaglająca prośba ...!!!
---
Jeżeli Jesteś w Norge Legalnie i takoż pracujesz ... !!! .
---
TO JAK NA FORUM MOŻESZ ŻEBRAĆ ... !!!o tani sprzęt AGD...!!!
tanio to tylko na wystawkach!!! .
---
Zwykła zamrażarka w sklepie kosztuje raptem 2-3 tys.Nok. toż to zwykły śmiech przy normalnej pensji w granicach 14-16tys.Nok/M .
---
Takiego sprzętu nie kupuje się co miesiąc.
---
Skoro stać ciebie na oficjalne żebractwo ...!!!
---
To dlaczego ...zżymasz się z informacją o wystawkach ... ? .
Czyżby podwójna Moralność ...>Pani Dulskiej<...!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Jaroslaw Szpak
(marcin99715)
Wiking
Stać mnie gabrielku na nowa lodówkę ale wystarczy mi taką jaką potrzebuje czyli używaną bo widocznie mam inne plany niż ty. Nie będe więcej tu z tobą dyskutował wez lepiej się za odrabianie lekcji bo szkołe zawalisz a po smietnikach juz lepiej nie chodz bo rodzice przez ciebie będą odpowiadać a tato ci pasy odbije na tyłku. Dobranoc i nie pomagaj głupio dorosłym na forum bo widze ze wszystkie twoje tu posty sa na poziomie przedszkola.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
marcin99715 napisał:
Stać mnie gabrielku na nowa lodówkę ale wystarczy mi taką jaką potrzebuje czyli używaną bo widocznie mam inne plany niż ty. Nie będe więcej tu z tobą dyskutował wez lepiej się za odrabianie lekcji bo szkołe zawalisz a po smietnikach juz lepiej nie chodz bo rodzice przez ciebie będą odpowiadać a tato ci pasy odbije na tyłku. Dobranoc i nie pomagaj głupio dorosłym na forum bo widze ze wszystkie twoje tu posty sa na poziomie przedszkola.
Oj dzieciaku dzieciaku , walnij jeszcze jednego minusa za 6 godzin i od razu będzie tobie lżej ...
---
Prawda zawsze w oczy Kole ... a na taki problem , nie ma żadnej rady .
ECH ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok