Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Pozostało jeszcze:

1
DZIEŃ

do zakończenia rozliczeń podatkowych w Norwegii

Rozlicz podatek

Siłownia odżywki transport - Norwegia

7 Postów
Piotr xxx
(xxx05)
Wiking
witam od ponad roku mieszkam w norwegi okolice stavanger silownia to moja codziennosc orientuje sie moze ktos jak wyglada sprawa odzywek sprowadzanych z polski mial ktos juz moze do czynienia z kontrola policyjna majac w bakazu odzywki chodzi mi o zwykle staki kreatynowe przed treningowe oraz po treningowe jak i sama kreatyna nie zadne sterydy czy prohormony. Zastanawiam sie rownierz nad zamowieniem przez internet oraz wysylka kurierska czy jest szansa ze paczka dojdzie cala bez problemowo prosilbym o wszelkie informacje .
JEsli ktos sie zajmuje lub zna kogos kto mmoglby podrzucic kilka razy do korku kilka przesylek prosze o kontakt fpe05@op.pl
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-7  
Odpowiedz   Cytuj
57 Postów
sebastian k.
(badboy.no)
Nowicjusz
witaj kolego.

ja nie jednokrotnie woziłem megamassy mutantmasy krestynki i resztę tego i nie miałem problemów z takim czymś na granicy tylko pytał się co to i po co i z czy to się je
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
57 Postów
sebastian k.
(badboy.no)
Nowicjusz
acha a co do paczek i przewoźników to licz się z tym że cena zależy od wagi danej paczki no i na 99% zostanie ona otwarta
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Piotr xxx
(xxx05)
Wiking
Czyli rozumiem że bez problemowo można wieś tylko teraz pytanie ile czy jest jakaś bariera wartości czy kilogramów? teraz chciałbym przywieść sobie odzywki na 3 cykle odzywki typu
Peak Plutonium
tri anabol
PEAK INTRA VENOUS

double balst
pimp blast
amino juice
rocket fuel
trec cm3 jacłczan kreatyna
i jakies aminokwasy
myslisz ze za duzo bylo by tego?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj
57 Postów
sebastian k.
(badboy.no)
Nowicjusz
sądzę że nie będzie problemu . tym bardziej że będziesz miał jakieś 5do 6 kg . no i najlepiej tak sądzę abyś miał je miał po otwierane .wiesz w razie '' W '' to tylko celnicy . wiesz trafisz na kutwe to do byle czego się czepnie . ale z reguły nie ma z nimi problemu
a przy okazji polecił byś coś na masę bo po mutantach itp. mam ruchy zwrotne a wiesz nie za bardzo to smakuje
a kiedy od planujesz wystartować z cyklem ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:11  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Piotr xxx
(xxx05)
Wiking
Co do tego otwierania wlasnie nie wiem co myślec bo inny twierdzą że jednak lepiej miec zamknięte ale jednak otworze co do wagi to będzie około 10 kg więc myślę że nie będzie tak dużo. co do masy jadę już drugi tydzień na kreatynie monohydrant do tego amino kwasy przed treningiem peak plutonium po treningu tri anabol powiem ci świetny cykl 10 dni prawie 2 kg poszło w góre fakt że jestem po ostrej redukcji ale i tak efekty widać a jesli szukasz czegoś mocniejszego polecam SUS500
podchodzi to pod prohormony ale jest full legalny kumpel właśnie skończył cykl i planuje kolejny no i oczywiście dieta robi swoje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty

(jarek jarek)
Wiking
hej gdzie chodzisz na siłownie w stavanger ??????? jest jeden sklep z odzżywkami w stawanger i nie są drogie ????? moje gg32272712 jarek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok