Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Pozostało jeszcze:

3
DNI

do zakończenia rozliczeń podatkowych w Norwegii

Rozlicz podatek

Pa vei - Norwegia

Czytali temat:
14 Posty
Małgorzata R.
(19gosia72)
Wiking
Hej. Czy ktoś wie gdzie mozna kupic albo ma do sprzedania podrecznik do nauki norweskiego "Pa vei"?
Malgosia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
27 Postów
Aga_2134 :)
(Aga_2134)
Wiking
Mozesz kupic w wiekszosci ksiegarni (jak nie w kazdej)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Albo przez internet :

www.bokkilden.no/SamboWeb/produkt.do?pro...d=1867186&rom=MP

a tu adres do cwiczen internetowych :

pavei.cappelen.no/

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
352 Posty
Katarzyna Jakubowska
(Katarzyna)
Stały Bywalec
Witaj!

Mam do przekazania ksero tej książki, korzystam z niej na kursie norweskiego w PL jeszcze przed wyjazdem ale nic nie stoi na przeszkodzie, żebym Ci podesłała ksero podręcznika i ćwiczeń, będzie pewnie taniej niż kupować w Norge
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
ćwiczenia i książka kosztują 550 NOK . miesiąc temu kupiłem dlatego wiem
ale autorka pewnie też musi kupić jeżeli chodzi na kurs chyba że będzie sobie drukować
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty
Małgorzata R.
(19gosia72)
Wiking
Witaj.
Dzieki za propozycje, chetnie skorzystam. Podaj cene i forme platnosci. Najlepiej by bylo abys podala nr konta to wysle pieniadze jeszcze dzis. Bardzo zalezy mi na czasie.
Pozdrawiam Malgosia.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty
Małgorzata R.
(19gosia72)
Wiking
Kasiu czy do tej ksiazki sa jeszcze plyty?
Malgosia
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
352 Posty
Katarzyna Jakubowska
(Katarzyna)
Stały Bywalec

Witaj, tak płytki także wchodzą w skład materiałów. Podeślę Ci dane na priv maila, pozdrawiam ciepło!

Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(wioskowyglupek)
Wiking
Nie wiem, czy slyszeliscie juz o tym popularnym sitcomie. Popularnym jak popularnym, ale przynajmniej w mojej miejscowosci nadaja to na kanalow wiekszosci. Trochem wkurzony, bo chcialbym popatrzec tez na inne produkcje, tym bardziej, ze place.
No wiec fabula bardzo zagmatwana, ale jak na sitcom przystalo wszyscy sie jednoczesnie smieja, a jak sie nie smieja, to przynajmniej smieje sie jego tytulowy bohater o imieniu...(tylko sie nie przerazajcie) - "Bad Harry". Opowiesc jest oczywiscie komediowa, zeby przykuwal widownie. Nadali 1614 odcinkow, ale jak wiem z dobrze poinformowanych zrodel to juz jest koniec. Brakuje koncepcji i pomyslow. A widz placi i wymaga, wiadomo. Ze swej strony chcialbym niejako jako recenzje dorzucic - zobaczymy jak bedzie, bo z ta telewizja to wiadomo jak jest - nigdy nie jest wiadomo. Bo jesli to juz jest koniec to gdzie u licha byl poczatek???
Z poszanowaniem:
Widz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
twój odcinek jest dopiero 43 a już jest cienki . jak dojdziesz do 100 nas zanudzisz .
jak chcesz oglądać inny serial to dociśnij sobie ten pedalski krawat i zmień kanał .
z poszanowaniem
........reżyser
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok