Przeprowadzamy szkolenia w dziedzinie higieny żywności dla osób pracujących z żywnością oraz dla osób kierujących pracownikami oraz dla WSZYSTKICH osób mających kontakt z żywnością (dawniej Minimum Sanitarne). Uczestnicy otrzymują certyfikat o jego ukończeniu.

Celem szkolenia jest przekazanie wiedzy w szczególności z zakresu
- higieny żywności odpowiednio do charakteru pracy;
- stosowania zasad HACCP;
- stosowania zasad GHP i GMP (dobra praktyka higieniczna/produkcyjna)
Metoda nauki: samokształcenie kierowane
Jak?

1. Zamów kurs poprzez formularz zgłoszeniowy dostępny na stronie www.med-anest.pl
2. Wpłata na konto - 57zł nr konta zostanie przesyłany na adres e-mail podany w formularzu zgłoszeniowym, po zaksięgowaniu wpłaty wysyłamy link do platformy, login i hasło.
3. Zapoznajecie się z materiałami, ściągnięty i wypełniony test wraz z oświadczeniem przesyłacie na wskazany adres pocztowy.
5. Jeśli wszystko się zgadza, test posiada 70% poprawnych odpowiedzi wysyłamy stosowne zaświadczenie.

Zaświadczenie w języku + 10zł
Wysyłka do Norwegii + 10zł

Jeśli macie Państwo jakieś pytania proszę do nas pisać lub dzwonić. Jesteśmy do Waszej dyspozycji.

www.med-anest.pl
608 328 333