Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Gdzie na dorsza w Trondheim PILNE !!! - Norwegia

Czytali temat:
(1710 niezalogowanych)
2 Posty
Piotr Wujko
(wuja321)
Wiking
Będę mieszkał w Trondheim od 2 Kwietnia 2013 do końca maja. Interesują mnie miejscówki w okolicy miasta do 15 km. (jeśli jakieś dobre może byś trochę dalej) Wędkowanie z plaży (najbardziej interesują mnie dorsze). Jeśli jest ktoś zainteresowany wspólnymi wypadami proszę o kontakt (będę wędkował w soboty i niedziele) wuja0@onet.eu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Piotr Wujko
(wuja321)
Wiking
Widze że w Trondheim niema wędkarzy!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
wuja321 napisał:
Będę mieszkał w Trondheim od 2 Kwietnia 2013 do końca maja. Interesują mnie miejscówki w okolicy miasta do 15 km. (jeśli jakieś dobre może byś trochę dalej) Wędkowanie z plaży (najbardziej interesują mnie dorsze). Jeśli jest ktoś zainteresowany wspólnymi wypadami proszę o kontakt (będę wędkował w soboty i niedziele) wuja0@onet.eu

takie miejsca to najpilniej strzeżona tajemnica,nawet nocami jeżdżą by nikt nie widział gdzie jada,,,,,lub zapytał dokąd tym razem jadą
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
jermo85 m
(jermo85)
Wiking
Siemanko! i co namierzyles jakies miejscowki? jestem tu 2raz i w sumie nie wiem nawet gdzie na ryby sie udac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok