Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Pozostało jeszcze:

5
DNI

do zakończenia rozliczeń podatkowych w Norwegii

Rozlicz podatek

Czytali temat:
Eliza K (23552 niezalogowanych)
1 Post

(Kow@lski)
Wiking
Fajny filmik Dennisa Hoppera.

Zmarlo mu sie pare dni temu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
699 Postów
agnieszka o.
(saka)
Wyjadacz
co do "kociej zupy" to ja nie wiem co miał autor na myśli udało mi się obejrzeć w całości ledwie kilka dni temu można zobaczyć, ale czy zrozumieć, hmm... to jakaś zupełnie inna bajka

niemiecki "eksperyment", coś w rodzaju badań nad zachowaniami społecznymi a la big brother; niektóre sytuacje, w moim odczuciu, nazbyt odrealnione, przesadnie wyolbrzymione, ale z przyjemnością mi się oglądało, bo cały czas trzyma w napięciu.

i zaczęłam jeszcze "amore perros", meksykańska produkcja z 2000, ale nie skończyłam, bo dobre filmy w tv puszcza się tylko tym, którzy na bezsenność cierpią, a film nie należy do najkrótszych. obejrzałam więcej jak połowę i zamierzam szybko dokończyć, bo film jest na maksa ciekawy; polecam, mimo, że całego jeszcze nie widziałam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Luba)
Wiking
"Antychryst" Larsa von Tiera leci właśnie na Canale. Pierwszy raz widziałam w kinie, połowa widowni wyszła, połowa klaskała po projekcji. Ja byłam zakręcona przez nastepne kilka godzin (ta symbolika i nasycenie do szpiku kości) i nadal nie wiem, czy polecac, czy nie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1019 Postów
Maniak
Starcie Tytanów / Clash of the Titans (2010)

jak ktos lubi mitologie grecka mi osobiscie sie podobal

zalukaj.pl/zalukaj-film/6522/starcie_tyt...he_titans_2010_.html

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
699 Postów
agnieszka o.
(saka)
Wyjadacz
Luba napisał:
"Antychryst" Larsa von Tiera leci właśnie na Canale. Pierwszy raz widziałam w kinie, połowa widowni wyszła, połowa klaskała po projekcji. Ja byłam zakręcona przez nastepne kilka godzin (ta symbolika i nasycenie do szpiku kości) i nadal nie wiem, czy polecac, czy nie.

stosunkowo niedawno oglądałam; również miałam mieszane uczucia. myślę, że mozna go polecić fanom von triera. z pewnością nie jest to film dla osób lubiących "klasyczne" horrory. tylko, że należy polecać z ostrzeżeniem: "długo się go trawi"
co do projekcji w kinie, czytałam, że niektórzy wybuchali śmiechem. może to reakcja obronna , ale mi się też śmiać chciało na scenie, w której lis przemawia. a może to tak miało być, z tym larsem, to człowiek nigdy nie wie.

polecam, w temacie von triera, "pięć nieczystych zagrań"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
699 Postów
agnieszka o.
(saka)
Wyjadacz
Nudnik Szpilkez napisał:

ralph fiennes jako hades? to chyba trzeba zobaczyć
tylko, że aż takich nowości, to ja nie posiadam; popytam znajomych
pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
699 Postów
agnieszka o.
(saka)
Wyjadacz
a "lola" już za mną biega i biega od dłuższego czasu; w końcu muszę zobaczyć
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1019 Postów
Maniak
saka napisał:
Nudnik Szpilkez napisał:

ralph fiennes jako hades? to chyba trzeba zobaczyć
tylko, że aż takich nowości, to ja nie posiadam; popytam znajomych
pozdrawiam

hej saka nad zdjeciem umiescilem link do tego filmu mozna go oglodac online z jedna przerwa ale zalezy tez duzo od twojego neta noi kopia tez daje duzo do zyczenia

moze faktycznie lepiej poczekac na orginal

pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
699 Postów
agnieszka o.
(saka)
Wyjadacz
no właśnie mój net nie da rady niestety, ale już niedługo kończy mi się umowa i wtedy pomyślę o lepszym.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok