Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Pozostało jeszcze:

4
DNI

do zakończenia rozliczeń podatkowych w Norwegii

Rozlicz podatek

szukam lekarza polskiego lub mówiącego po polsku - Norwegia

Czytali temat:
ANNA CIELEBAK Paweł S Piotr Piotr patrycja XXXX Sylwia Dobosz Wioleta .... totek 1623 jan usz Pracujnorwegia47 Pn Kowara Mateusz Stuleblak genowef GrzesLoboda Loboda Xym.oslo Paweł Toporek (3322 niezalogowanych)
6 Postów
Agnieszka wrese
(aagguullaa)
Wiking
Czy jest może W bergen polski lekarz??? Wiem ze jest polka nazywa sie Alicja Alda ale ma bardzo dużo pacjenów. Czy zna ktoś jeszcze jakiegoś polskiego lekarza????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
107 Postów

(pychulek)
Początkujący
Na Åsane (w centrum handlowym) jest babka poszukaj nazwiska ja nie pamietam ale moi znajomi zmienili lekarza na nia i nie sa zadowoleni za bardzo..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
anna bak
(19772)
Wiking
Ta lekarka to Margareta Hagala
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
636 Postów
Wyjadacz
aneczka1977 napisał:
Ta lekarka to Margareta Hagala

A numerek to 55397000 , asane senter42,3etg.
pozdrawiam i zdrowka zycze.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty
Beata Robacka
(brobacka)
Wiking
Witaj,ja z tej lekarki jestem bardzo zadowolona,bo nie zapisuje tylko Paracet-u i Ibum-u tak jak robią to tutejsi lekarze,pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Agnieszka wrese
(aagguullaa)
Wiking
Dzięki za pomoc)) Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów
Wiking
Ja też potrzebuję pomocy. Szukam lekarza naurologa dla osoby przebywającej czasowo w Norwegii-Oslo. I potrzebny neurolog dość pilnie. Nie musi być Oslo, Akershus tak samo. Byleby lekarz mówł po polsku bo inaczej może być trudno. Jeżeli ktoś ma namiary to proszę, pomóżcie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
107 Postów

(pychulek)
Początkujący
brobacka napisał:
Witaj,ja z tej lekarki jestem bardzo zadowolona,bo nie zapisuje tylko Paracet-u i Ibum-u tak jak robią to tutejsi lekarze,pozdrawiam.

a im przepisała tylko to, tak ze może zależy od jej humoru
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok