Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Łuszczyca skóry głowy – jak długo trzymacie preparaty na głowie? - Norwegia

Czytali temat:
Karol Pitek Angelika Mojak orime (81 niezalogowanych)
101 Postów
orime
(orime)
Początkujący
Mam pytanie do osób, które stosują różne maści, płyny czy emulsje przy łuszczycy skóry głowy – ile czasu trzymacie to na skórze? Dermatolog mówił coś o godzinie, ale zastanawiam się, czy nie można dłużej, skoro nie piecze i nie podrażnia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
23 Posty
miralsa
(miralsa)
Wiking
Ja zostawiam, za radą dermatologa, nawet na całą noc. Szczególnie jak nakładam coś natłuszczającego albo łagodzącego. Rano skóra nie jest taka napięta, łuska się łatwiej odkleja i mniej się sypie. Stosuję tak emulsję z Psorisela i efekty mam naprawdę dobre. Myję potem głowę szamponem z tej samej serii i wszystko się ładnie domywa bez podrażnień.

Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
51 Postów
holdigreti
(holdigreti)
Nowicjusz
Im dłużej tym lepiej. Ja często po kilku godzinach dokładałem więcej, jak widziałem że jeszcze coś się trzyma. U mnie najgorzej było na karku i za uszami, tam wszystko schodziło najwolniej.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1648 Postów
Joanna Kuchnicka
(Asikhb)
Maniak
orime napisał:
Mam pytanie do osób, które stosują różne maści, płyny czy emulsje przy łuszczycy skóry głowy – ile czasu trzymacie to na skórze? Dermatolog mówił coś o godzinie, ale zastanawiam się, czy nie można dłużej, skoro nie piecze i nie podrażnia.

Nie moge wytrzymac.

orime napisał:
Dermatolog mówił coś o godzinie, ale zastanawiam się, czy nie można dłużej, skoro nie piecze i nie podrażnia.

Byles u lekarza. On obejrzal twoja skore glowy i przepisal tak dla CIEBIE.
Co z Wami ludzie???
Po co tu rozsiewasz jakies durnoty??
Jestes chory, idziesz do lekarza, ten diagnozyje, przepisuje leki. Jak masz watpliwosci, to idziesz do nastepnego specjalisty, a nie piszesz w internecie!!!!! Debilu. Sorry, ale to totalny idiotyzm. Kazdy kto ma problemy zdrowotne idzie do specjalisty a nie pierdoli na przypadkowej stronie internetowej.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
198 Postów
Angelika Mojak
(Angela22)
Stały Bywalec
Myślę, że jak przeciągniesz o godzinkę to nic się nie stanie Ja też czasem zostawiam dłużej niż w ulotce i nic złego się nie działo. Tylko trzeba powtarzać codziennie, bo jak zrobisz raz i czekasz na cud, to się można nie doczekać. U mnie pomogło dopiero jak wzięłam się za to porządnie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok