Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Pozostało jeszcze:

5
DNI

do zakończenia rozliczeń podatkowych w Norwegii

Rozlicz podatek

tanie promy do Skandynawii/ Polski - Norwegia

Czytali temat:
(1850 niezalogowanych)
4 Posty
Anna Bierla
(bierka)
Wiking
moze slyszeliscie, a jak nie do podpowiadam ze wymyslono juz porownywarke biletow promowych. Mozna tam odnalezc wszystkie mozliwe polaczenia promowe do Skandynawii z Polski, Niemiec Danii. Znalazlam to na stronce Aferry PL http://www.aferry.pl. Skorzystalam z niej kupujac bilet Sassnitz-Trelleborg
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Kacper Czerski
(Kacpiana)
Wiking
Nic mi nie wiadomo na temat wyszukiwarki.
Ja natomiast też mam pytanie, mianowicie chodzi mi o Linie Unity Line, kupiłem u nich strasznie tani bilet do Szwecji, i chciałem zapytać czy może ktoś nimi płynął i ma jakieś wrażenia?

Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
bierka nie wiem czy zdajesz sobie sprawe ze jak kupisz bilet bez tego pośrednika to kupisz go taniej
WŁASNIE POROWNYWAŁAM !!!!!!!!!!
Jak dla mnie to to jest zwykła reklama i powinno to zostać usunięte wg regulaminu
!!!!! ulv 72 widzisz i nie grzmisz !!!!!!!!!!!!
a inne ciekawsze posty delejtujesz a ten?????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
Kacpiana napisał:
Nic mi nie wiadomo na temat wyszukiwarki.
Ja natomiast też mam pytanie, mianowicie chodzi mi o Linie Unity Line, kupiłem u nich strasznie tani bilet do Szwecji, i chciałem zapytać czy może ktoś nimi płynął i ma jakieś wrażenia?

Pozdrawiam

jA TAM WOLE STENA LINE cena ta sama z kabina wypływam w nocy w domku jestem z rana zeska wyspana wykapana no i kuchnia na stena line jest wysmienita(golonka w kapuscie -palce lizac-)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
240 Postów
Ewa M.
(toja)
Stały Bywalec
ja też polecam STENA LINE jesteśmy zadowoleni i ceny nie są wygórowane jest ok jak dla mnie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Kacper Czerski
(Kacpiana)
Wiking
Ja wykupiłem taki rejs "Z wizytą u sąsiadów", grosze a opcja full. Myślę, że będzie ok, pokaz barmański, jedzonko, kabina. Taka wycieczka troszkę. Steną nie płynąłem. Boję się troszkę choroby morskiej
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Anna Bierla
(bierka)
Wiking
kami napisał:
bierka nie wiem czy zdajesz sobie sprawe ze jak kupisz bilet bez tego pośrednika to kupisz go taniej
Jak dla mnie to to jest zwykła reklama i powinno to zostać usunięte wg regulaminu

chyba zle sprawdzalas, ceny sa takie same, w zeszlym tygodniu bilet kupowlam, wczesniej sprawdzalam bezposrednio u operatora i nie bylo zadnej roznicy w cenie. jestem bardzo wrazliwa na roznice w cenie i nie polecalabym czegos co sie nie oplaca!!!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
bierka napisał:
kami napisał:

chyba zle sprawdzalas, ceny sa takie same, w zeszlym tygodniu bilet kupowlam, wczesniej sprawdzalam bezposrednio u operatora i nie bylo zadnej roznicy w cenie. jestem bardzo wrazliwa na roznice w cenie i nie polecalabym czegos co sie nie oplaca!!!!!!!!

To tym razem sie pomyliłaś sprawdz sobie bilety na colorline.no i na tym twoim adresie na colorline masz tańsze ja sprawdzałam np opcje na jutro wyszło mi ok 2400kr a z twojej strony wyszło 370 euro na ten sam prom Nie wiem ile stoi euro względem korony ale po przeliczeniu na złotówki wychodzi taniej
To był przykład pierwszy z brzegu podejrzewam ze jak byśmy zagłębili sie głębiej takich przykładów było by wiecej

Jestem daleka od tego by się kłócić kto ma racje ale tylko wtrącam taka sugestie
każdy może sobie sam sprawdzić sam w każdym razie na pewno nie polecam superspeed Total patol ludzie śpiący na schodach, na stołówce ze nie ma jak nawet obiadu zjeść bo na każdym stoliku jakaś śpiąca głowa TOTAL PATOLOGY!!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Kacper Czerski
(Kacpiana)
Wiking
A płynął z Was ktoś w rejs? I ile zapłacił? Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok