Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Pozostało jeszcze:

5
DNI

do zakończenia rozliczeń podatkowych w Norwegii

Rozlicz podatek

Czytali temat:
Patryk Kołodziej Konriw (3871 niezalogowanych)
8929 Postów
Maniak
maly1 napisał:
a napisałbys cos wiecej jakie zarobki ile godzin si robi i czy sie dostane bezposrednio do firmy czy do jakiegos adekoNOSZ w te i nazad ...
ALIENS ... gdzie ty się uczyłeś ... !? .

Czym ciebie Ojciec zrobił iże , takiś TĘPY ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! .
---
Gdzie i jak , ty tą pracę podłapałeś iż nie wiesz co to za firma , ten jakiś ...ramirent ...
---
Skoro zadajesz TAKIE GŁUPIE PYTANIA , to może lepiej będzie , jak zostaniesz na tej swojej Dzielnicy ... lubo wiosce ... Jeden czort
---
Przynajmniej wstydu nie narobisz sobie kolegom i rodzinie .
---
www.ramirent.no/
---
ECH ... Śnieżno biały ... R A M I R E N T O W Y ... Pech ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Pawel Dul
(mikimaus)
Wiking
Praca dodatkowa dla każdego. 15 zł / h. Wprowadzanie danych na stronach www, wypełnianie ankiet internetowych. 3-5 godzin dziennie. Krótkie CV proszę kierować pod adres mailowy: agnescio@wp.pl
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Ewa Miszczak
(ewam23)
Wiking
Praca dodatkowa dla każdego. 15 zł / h. Wprowadzanie danych na stronach www, wypełnianie ankiet internetowych. 3-5 godzin dziennie. Krótkie CV proszę kierować pod adres mailowy: agnescio@wp.pl
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-8  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty

(maly1)
Wiking
przepraszam kolego ale mnie nie zrozumiałes wiem co to za firma ramirent tylko pytem czy mozesz mi napisac cos wiecej o tej firmie jakie zarobki mozna wykrecic ile godzin sie tyra i czy dostane sie bezposrednio z angielskim do was czy do adeko najpierw na szkolenie bo tak jiest słyszałem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
maly1 napisał:przepraszam kolego ale mnie nie zrozumiałes wiem co to za firma ramirent tylko pytem czy mozesz mi napisac cos wiecej o tej firmie jakie zarobki mozna wykrecic ile godzin sie tyra i czy dostane sie bezposrednio z angielskim do was czy do adeko najpierw na szkolenie bo tak jiest słyszałem
---
POSŁUCHAJ ... XXXXXXXXXX...
---
Myślałem , że tak głupi tekst nadajesz , ponieważ jesteś jeszcze w Polsce i Norge znasz jedynie z Netu /mapy ...
---
Jednak ty nadajesz przez ... NetCom GSM ... nadajnik jest w Oslo , Mniemam iż masz Przenośny Net ...
---
Znaczy nie jesteś taki tępy , jakiego starasz się rżnąć ...
---
WAL SIĘ ...
---
Niemniej Pozdrawiam , ŚNIEŻNO ... BIAŁO ...
---
Być w Norge i nie wiedzieć , czym się różni ...Adecco od Ramirent ...
Nosz ......................... szkoda myśli i klawiatury !

BĘC...!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-14  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty

(maly1)
Wiking
korwa wiem czym sie ruzni nie znam ramirentu na tyle by nie pytac kolego a adeko pytam bo rozmawiałem z jednym z waszych i powiedział ze bez norweskiego niema szans sie dostac do ramirentu a ja bym wolał prosto do was niz do tago zasranego adeco rozumiesz pracuje teraz jako sneker ale chciałbym zmienic na rusztowania bo długo w polsce pracowałem na tym i to mi pasuje ale niechce dostac sie do pod firmy jakim jest adeco kumasz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Wiking
Jezeli nie rozmawiasz w jezyku skandynawskim to zapomnij o bezposredniej pracy w ramirencie. Mozesz sprobowac przez adecco lub cba i ewentualnie po przepracowaniu 6 miesiecy gdybys sie spisal i byl potrzebny, mozesz liczyc na staly kontrakt. Powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-8  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
maly1 napisał:
pytam bo rozmawiałem z jednym z waszych i powiedział ze bez norweskiego niema szans sie dostac do ramirentu a ja bym wolał prosto do was niz do tago zasranego adeco
ale to wszedzie tak bedzie.... NORWESKI NORWESKI NORWESKI::::: czekasz az bedziesz mial 500 postow o tym zebys wbijal norweski do glowy czy Ty jeszcze tego nie zalapales bedac tutaj na miejsu juz jako snekker????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty

(maly1)
Wiking
WITAM MAM PYTANIE CO DO RAMIRENTA FIRMY W BERGEN I STAWANGER JEST LIPA A JAK W OSLO PROSPERUJE MOZE KTOS WIE I PODOBNE FIRMY TEGO TYPU MOZE KTOS ZNA LUB PRACUJE
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok