Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Pozostało jeszcze:

4
DNI

do zakończenia rozliczeń podatkowych w Norwegii

Rozlicz podatek

Rzuć palenie! TABEX sprzedam - Norwegia

Czytali temat:
Marcin Dymek sylwiunika (2123 niezalogowanych)
370 Postów
Bunia D.
(buniusia79)
Stały Bywalec
Zostały mi 3 opakowania.
Ja i mąż nie palimy ponad miesiąc i wcale nas nie ciągnie.

Jak ktoś z Was chce rzucić palenie papierosów, lub zna kogoś kto musi lub chce rzucić to zapraszam.

Tabletek wystarczy na trzy indywidualne kuracje odwykowe.

cena : 180 kr za 1 op.

cena 540kr.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
370 Postów
Bunia D.
(buniusia79)
Stały Bywalec
czesio mam nadzieję, że już nie będę ich potrzebować.
Jak na razie jedyny skuteczny środek na pozbędzenie się nałogu.
Oczywiście i po Tabex można powrócić do jarania, trzeba tylko chcieć.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
buniusia79 napisał:

cena 350kr czyli tyle co sztanga fajek
a ja bym wziął sztange fajek nawet ze 3 jak po 350
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
370 Postów
Bunia D.
(buniusia79)
Stały Bywalec
anders b. napisał:
buniusia79 napisał:

Ja za tyle kupowałam, ale obecna cena to 400kr..hmm, za tabletki nadal chcę 350kr

Może sobie kupisz zamiast szlugów?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
buniusia79 napisał:
anders b. napisał:
buniusia79 napisał:

Ja za tyle kupowałam, ale obecna cena to 400kr..hmm, za tabletki nadal chcę 350kr

Może sobie kupisz zamiast szlugów?
no ale ty w bergen wiec nawet gdybym chciał...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
buniusia79 napisał:

ze tak sie wyraze brzydko: pierd**sz jak potluczona... ot, tak rzucilem... w niedziele wieczorem wypalilem ostatnia fajke i majac fajki w kieszeni i zapalniczke nie palilem caly poniedzialek... i wtorek tez.. i srode... i to bylo ponad miesiac temu... to wszytsko siedzi w glowie... jesli jestes miekka to potrzeba Ci tabletka... zapakowaliby do srodka M&M`s i tez bys lykala i jaka zadowolona bys byla... i zachwalalabys oczywiscie ze dziala... bzdura... palilem hmmm 13lat... od zawsze: palilem bo lubilem!! odstawlem... chodzilem lekko wkur**y przez pierwsze dwa trzy dni... a pozniej luzik.. i tak do teraz... nie mam zadnego cisnienia... nawet jak mialem fajki w kieszeni... tabex nicorett i inne dziady sa dla mieczakow....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
763 Posty
Joanna C
(giovi2)
Wyjadacz
Yatsek napisał:
buniusia79 napisał:

ze tak sie wyraze brzydko: pierd**sz jak potluczona... ot, tak rzucilem... w niedziele wieczorem wypalilem ostatnia fajke i majac fajki w kieszeni i zapalniczke nie palilem caly poniedzialek... i wtorek tez.. i srode... i to bylo ponad miesiac temu... to wszytsko siedzi w glowie... jesli jestes miekka to potrzeba Ci tabletka... zapakowaliby do srodka M&M`s i tez bys lykala i jaka zadowolona bys byla... i zachwalalabys oczywiscie ze dziala... bzdura... palilem hmmm 13lat... od zawsze: palilem bo lubilem!! odstawlem... chodzilem lekko wkur**y przez pierwsze dwa trzy dni... a pozniej luzik.. i tak do teraz... nie mam zadnego cisnienia... nawet jak mialem fajki w kieszeni... tabex nicorett i inne dziady sa dla mieczakow....

Widzisz Jastek:
Nie każdy ma tak silną wolę jak Ty, lub nie każdy ma wystarczającą motywację, lub....
Czynników może być wiele.
To że Tobie udało się rzucić palenie bez większego problemu, po 13-tu latach, nie oznacza, że każdemu musi się to udać, ot tak.
To, o czym mówisz, to jest manipulacja psychiką człowieka, powiedz mu, że masz lek na migrenę ,a ból głowy przejdzie jak ręką odjął.
Niektórzy są miękcy, tak jak mówisz i potrzebują wspomagacza.
Może to być nikorette, niquitin lub tabex, e-papieros.....
Jak dla mnie, każdy sposób jest dobry, ważne by pozbyć się, tego śmierdzącego nałogu.

Ps. Nie łudź się, jeśli nawet teraz nie odczuwasz potrzeby sięgnięcia po papierosa, to za jakiś czas, ochota na puszczenie dymka pojawi się....
Znam takich, którzy po kilkunastu latach niepalenia, wrócili do papierosów.
Nałóg jest nałogiem i wcześniej czy później da o sobie znać.
Dopiero wtedy, Twoja silna wola zostanie wystawiona na prawdziwą próbę.
Życzę Ci oczywiście, abyś wytrwał w swoim postanowieniu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
370 Postów
Bunia D.
(buniusia79)
Stały Bywalec
Yastek nie każdy ma silną wolę. Ja bez nerwów tym razem odstawiłam nałóg. Kiedyś próbowałam na żywca, ale to groziło morderstwem

Nie twierdzę też, że już nigdy nie wrócę do palenia bo tego nie wiem. Może coś się kiedyś stać, że sięgnę po JEDNĄ fajkę i na nowo się zacznie, ale do tego czasu ten TABEX utraci ważność!
Mam nadzieję, że nauczę się żyć bez fajki bo są chwile, że brakuje mi tego dymka, ale jak sobie pomyślę, że mam zapalić to mi się żygać chce. Jak na razie
Paliłam 17 lat, rzucałam kilka razy na żywca, nigdy ze wspomaganiem. Teraz czuję, że się udało i nie chcę do tego wracać.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
(Yatsek)
Maniak
giovi2 napisał:
Może to być nikorette, niquitin lub tabex, e-papieros.....
Jak dla mnie, każdy sposób jest dobry, ważne by pozbyć się, tego śmierdzącego nałogu.

Ps. Nie łudź się, jeśli nawet teraz nie odczuwasz potrzeby sięgnięcia po papierosa, to za jakiś czas, ochota na puszczenie dymka pojawi się....
Znam takich, którzy po kilkunastu latach niepalenia, wrócili do papierosów.
Nałóg jest nałogiem i wcześniej czy później da o sobie znać.
Dopiero wtedy, Twoja silna wola zostanie wystawiona na prawdziwą próbę.
Życzę Ci oczywiście, abyś wytrwał w swoim postanowieniu.

normalnie piwo otwieram juz po 13 w piatek i utrzymuje niski poziom krwi w alkoholu i mimo to nie pale... wiec proby bojowe mam i nic... yhm... a e-fajki to wozilem w aucie zeby sobie nie smrodzic w srodku ale epapieros to tak jak sex online.... jest ale go nie ma... a normalne fajki zaczeli mi po prostu smierdziec stad tez to totalne odstawienie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
(Yatsek)
Maniak
na zywca czy z dopalaczami:

Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok