Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Pozostało jeszcze:

5
DNI

do zakończenia rozliczeń podatkowych w Norwegii

Rozlicz podatek

Oslo - wystawki elektroniki - Norwegia

3 Posty
Kamil Odrzechowicz
(Kamilkrk)
Wiking
Cześć słyszałem że czasem w Oslo można znaleźć ciekawe rzeczy elektroniczne, pracuje w tym dziale i nie ukrywam że potrzebuje wiele starych rzeczy. Może ktoś z Was kiedyś miał z tym styczność i podpowie gdzie szukać? jak to wygląda?

Pozdrawiam!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Czasem warto poszperac na finn.no.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
Kamilkrk napisał:
Cześć słyszałem że czasem w Oslo można znaleźć ciekawe rzeczy elektroniczne, pracuje w tym dziale i nie ukrywam że potrzebuje wiele starych rzeczy. Może ktoś z Was kiedyś miał z tym styczność i podpowie gdzie szukać? jak to wygląda?

Pozdrawiam!

No można znaleźć, ale wtedy to się nazywa kradzież
Wszystko co ludzie zostawiają na takich miejscach jest przeznaczone na recykling.
U mnie na taka wystawke Norwegie nazywaja polskim super marketem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
474 Posty
Marek Keram
(Optymus_anihilacja)
Wyjadacz
PJo napisał:
Kamilkrk napisał:

Pozdrawiam!

No można znaleźć, ale wtedy to się nazywa kradzież
Wszystko co ludzie zostawiają na takich miejscach jest przeznaczone na recykling.
U mnie na taka wystawke Norwegie nazywaja polskim super marketem

Wszyscy teraz uczciwi...A przeciez niejedna fortuna w Polsce powstala z wystawek holenderskich i niemieckich. Przecie jak wystawione pod Lefdalem czy Elkjøpem to znaczy niczyje. A napisami to sie nie przejmujcie. TAm stoi tylko, by nie rozkrecac na miejscu. Cale zabierac mozna!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok