2ale2 napisał:
Gabriel- napisał:
ola11 napisał:
co myslicie o ukladzie domkow W Haugesund 24domy Był anonsowy temat i się zmył/ administracja jednak działa/ jednak wybiórczo. Udowodniłem, że oferta jest nielegalna - na dziko i poniżej obowiązującej stawki. Nawet nie wnikałem ile chcą odstępnego.
Jednak parę dni temu, ktoś żądał trzy miesięczne wynagrodzenie za parę dni w tygodniu na dwóch obiektach.
Tobie pewnie idzie o te 20-tys nok za 160 godzin.
A jak jakiś domek wypadnie,bo ktoś się nie zgodzi lub inny podbierze. a odstępne pewnie niemałe i tak trzeba będzie wybulić.
A co ty jestes ? ORMO-wiec ,samozwanczy moderator ? W kazdym temacie nasrasz
kazdego pouczasz , Nie masz nic do powiedzenia a smiecisz .
Usilujesz leczyc swoje frustracje na forum.Siedzisz caly dzien na kompe .Nie masz pracy,rodziny, przyjaciol ,znajomych .
Nikt tu nie szuka krytyki zwlaszcza od domoroslego psychopaty .
Po choj pouczasz dziadu .Nie podoba sie to nie czytaj , a nie bedziesz innych wyzywal .
Uporzadkuj najpierw wlasne zycie a nie bedziesz sie na forum wyzywal FRUSTRACIETomaszu Jerzy, ktoś zadał pytanie to w przystępny sposób odpowiedziałem. By pytający się nie wdupił na finansową minę.
I tylko tyle.
Wiesz Ja nie mam firmy z dziedziny coś tam coś i nigdy nie wyłem dyrektorem.
Teraz już wiem, dlaczego oficjalnie masz takie niskie dochody osobiste. Jednak naprawdę masz duże doświadczenie w tej branży a już wiesz napewno jak podkradać inny "domki" wszak większość twoich byłych pracowników, tak robiła.
To może zamiast się wyżalać w moim kierunku doradź coś sensownego osobie pytającej w tym temacie.
P.s.
Widzę, że nadal korzystasz z programu zmieniającego IP nadawania z kompa.
Ładnie to tak ukrywać swoje miejsce.
Zwłaszcza iż śmiesznym jest, jak miejsce pobytu wskazuje na Islandię, Amsterdam, lub inne Paryże, a piszący posty, zawsze przypieprzają się do tej samej osoby i zawsze w tym samym stylu.
Przy okazji, miałeś już więcej nie nabijać tej KOD-owskiej witrynie punktów oglądalności.
To jak to tak?
Tomaszku?