- Aktualności
- Polityka
- Polacy w Norwegii
- Praca i pieniądze
- Życie w Norwegii
- Praca w Norwegii
- Praca i prawo pracy
- På norsk
- Archiwum MN
- Rozrywka
- Biznes i gospodarka
- Sport
- Blogi
- Transport i komunikacja
- Ciekawostki
- Turystyka
- Czytelnia
- Ubezpieczenia i odszkodowania
- Edukacja
- Video
- Finanse i kredyty
- Wośp
- Firma w Norwegii
- Wybory
- Historia
- Wydarzenia
- Komunikat prasowy
- Wywiad
- Kuchnia
- Zasiłek rodzinny
- Kultura
- Zdrowie
- Nauka w Norwegii
- Świąteczne pomysły
- Podatki w Norwegii
- Artykuł sponsorowany
Popularne artykuły




Ostatnie wpisy na forum

12 godzin temu
Wojciech Świzdor
Kradzież
Mam pytanie, czy komuś z Was zdarzyło się, że został okradziony wasz samochód na parkingu Oslo Torp P2

2 dni temu
Aleksanorw
Zwolnienie nav
Witam , Mój partner pracuje na rotacji 2 na 3 w Norwegi , stał sie wypadek po którym trafił do szpitala nadal jest pod opieką lekarzy obecnie na zwolnieniu ...

2 dni temu
Adam ...adam
Leilighet
Mam nowoczesne mieszkanie blisko centrum Oslo, które chcę wynająć prywatnie dla kobiety, która ma pracę, jest stabilna i dba o porządek.
- Najnowsze oferty pracy w Norwegii
- Lista agencji pracy w Norwegii
- CV po norwesku
- Praca w Bergen
- Praca w Stavanger
- Praca w Oslo
- Dodaj oferę pracy
Polecane oferty pracy
Monter rurociągów okrętowych - rotacja 2/3
Firma Rem-Pol Resources poszukuje do pracy \\\"Monter rurociągów okrętowych\\\" z minimum 3-letnim udokumentowanym doświadczeniem
Blacharz- Dekarz w firmie Alfa&Blikk Bygg AS
Firma Alfa&Blikk Bygg AS z 18 letnim doswiadczeniem na rynku w Norwegii zatrudni Blacharzy-Dekarzy z minimum 3
Przetwórstwo rybne, Norwegia Północna
Wolne stanowiska w przetwórni łososia w Trøndelag, Hitra od 5.5.2025
Praca na sezonowa lub długoterminowa dla pracowników
Reklama w Norwegii
Jan81 napisał:
Witam wszystkich mam do was pytanie. Posiadam mięso z łosia. I czy ktoś z was ma jakiś dobry przepis jak je przyrządzić. Będę wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam
Potraktowalabym w kuchni standardowo jak dziczyczne. Poszukaj przepisow na jelenia. Odpowiednia marynata to swietosc.
Niech chociaż trochę nad ogniskiem potrzyma. Wikingowie też podsmażali (a zwłaszcza na wyprawy żeby dłużej się nie psuło)
Żeby poczuć się jak stary i rdzenny Wiking to zjedz to mięso na surowo